Inför BP – IK Frej

Inför BP – IK Frej

Share

Inför BP – IK Frej

Med två segrar i ryggen tar BP sikte på nästa uppgift i Superettan, IK Frej hemma på Grimsta onsdag 25 september. Avspark 19:00 - ditt stöd behövs på plats. Text: Peter Appelq ...

Med två segrar i ryggen tar BP sikte på nästa uppgift i Superettan, IK Frej hemma på Grimsta onsdag 25 september. Avspark 19:00 – ditt stöd behövs på plats.

Text: Peter Appelquist Foto: Henke Råssmo

Senaste matchen
BP stod för en stark insats mot Mjällby AIF på bortaplan och kunde, tack vare dubbla mål av comebackande Philip Hellquist, vinna med 2-0. BP spelade med en spelare mer i andra halvlek

Skadeläget/Frånvaro
Johan Falkmar och Samuel Svenlén har skadebekymmer. Ingen BP-spelare är avstängd.

BPs trupp
Startelvan och vilka som inleder på avbytarbänken presenteras enligt tradition 60 minuter innan avspark i våra sociala medier.

Motståndare
IK Frej har liksom BP två raka segrar efter en jobbigare vår och sommar. Båda lagen ligger på kvalplatserna, med BP en poäng före. GAIS innehar just nu den sista platsen på säker mark, en poäng före BP.

IK Frej har ett nära samarbete med Hammarby IF, där delar av ledarstaben kommer direkt från Hammarby samt att ett flertal spelare spelar i Frej på lån från Hammarby.

Senast vann Frej mot GAIS med 1-0 på hemmaplan.

Spelplan
Hemma på Grimsta igen och här ska vi vara starka. Vi ses på plats! 

Biljetter
Biljetterna bokas enklast via bp.ebiljett.nu, som även går att nå via appen BP Live. Det går även att köpa biljett på plats, men då blir det dyrare och du riskerar att hamna i kö. 

Sändning
Matchen direktsänds av CMore. Använd den här länken så tillfaller en del av intäkterna BP.

BP-Kalendern
Få koll på alla kommande matcher via BP-kalendern som du hittar på IFBP.se/bpkalendern.