Inför BP – FC Djursholm: Årsavslutning på Grimsta

Inför BP – FC Djursholm: Årsavslutning på Grimsta

Share

Inför BP – FC Djursholm: Årsavslutning på Grimsta

November och även 2018 avslutas med ännu en träningsmatch på torsdag kväll. Det nya Division 1-laget FC Djursholm står för motståndet på Grimsta. Text: Tore Kleist Foto: Henke ...

November och även 2018 avslutas med ännu en träningsmatch på torsdag kväll. Det nya Division 1-laget FC Djursholm står för motståndet på Grimsta.

Text: Tore Kleist
Foto: Henke Råssmo

Det är dags för en välförtjänt semester för BPs spelare, men före decemberuppehållet blir det en sista träningsmatch. Grimstaplanen har i dagarna varit hård och isig, men prognosen säger plusgrader från torsdag natt så det ska gå att spela matchen mot FC Djursholm på torsdag kväll. Till skillnad från förra veckans match mot Älvsjö kan vi förvänta oss en del nya ansikten i BP. Preliminärt ingår det senaste nyförvärvet Emma Lillbäck i uppställningen, liksom några provspelare och ett par från F19-truppen.

Motståndarna
FC Djursholm kom tvåa i Division 2 Mellersta Svealand efter Sollentuna och är därmed klara för spel i Division 1 2019. Artonåriga Agnes Persson blev med sina 14 mål lagets främsta målskytt. Efter säsongsavslutningen har man hunnit med två träningsmatcher där det har blivit fina segrar mot Sandviken och Enköping, som båda spelade i Divison 1 2018.

Efter torsdagens match väntar alltså ett tränings- och matchuppehåll för BP, men följ hemsidan för rapporter om truppbygget inför 2019 och om utvecklingen för futsallaget.

BP:s preliminära matchtrupp:
Nichole Persson (mv), Rebecka Ayranci Dahlberg (mv), Michaela Larsson, Felicia Thörngren, Alexsandra Lobanova, Fia Grönborg, Filippa Wallén, Rebecka Lundblad Roth, Estibaliz Montes de Oca, Michelle Rojas Flores, Ella Sonnelid, Emma Lillbäck + några från F19 + provspelare

Träningsmatch
BP – FC Djursholm
Torsdag 29 november kl 19.00
Grimsta IP, Gulddragargränd 100, Vällingby
Fri entré