Inför BP – BK Forward

Inför BP – BK Forward

Share

Inför BP – BK Forward

Ny träningsmatch väntar för BPs herrar som onsdag kväll tar emot Örebro-klubben BK Forward hemma på Grimsta. Avspark 19.00 BP-truppen har installerat sig på Grimsta igen eft ...

Ny träningsmatch väntar för BPs herrar som onsdag kväll tar emot Örebro-klubben BK Forward hemma på Grimsta. Avspark 19.00

BP-truppen har installerat sig på Grimsta igen efter veckan i La Manga. Två träningspass har förberett laget för onsdagens match mot BK Forward. Efter onsdagens match väntar fem dagars ledighet för truppen, som sedan går in i förberedelserna för Svenska Cupens gruppspel som inleds lördag 16 februari mot FC Rosengård på bortaplan.

I BPs trupp till matchen saknas endast Hampus Elgán, som under måndagens träning ådrog sig en lättare skada. Den uttagna startelvan och vilka som inleder på avbytarbänken presenteras en timme innan avspark. Eftersom det är en träningsmatch i uppbyggnadsfasen så kommer flertalet byten att ske.

Motståndare
Division Ett-klubben BK Forward har hängt i just Division Ett Norra under ett bra tag. Till 2018 fick Forward sällskap av grannklubbarna Rynninge IK och Karlslunds IF, vilket har lett till en fotbollskarta i Örebro som gett förflyttningar mellan klubbarna där spelare snart varit hos alla tre. Dessutom har Örebro även allsvenska ÖSK, vilket ger ett intressant fotbollsparadis för närkingar.

2018 placerade sig Forward i mitten av tabellen i Division Ett Norra. I år har laget hunnit spela en träningsmatch, det blev förlust, 1-3, mot Degerfors IF.

Träningsmatch
BP – BK Forward
onsdag 6 februari 19.00
Grimsta
Fri entré

Matchen direktsänds via BPTV Live