Inbjudan till medlemsmöte

Inbjudan till medlemsmöte

Share

Inbjudan till medlemsmöte

IF Brommapojkarna bjuder in till medlemsmöte tisdagen den 15 oktober kl 17.30, på plan 3 i nya huvudläktaren (ingång från parken), Gulddragargränd 60, Vällingby. På årsmötet va ...

IF Brommapojkarna bjuder in till medlemsmöte tisdagen den 15 oktober kl 17.30, på plan 3 i nya huvudläktaren (ingång från parken), Gulddragargränd 60, Vällingby.

På årsmötet varje år, samt i föreningens olika mediekanaler, informeras löpande om föreningens utveckling. I oktober 2017 tog styrelsen initiativ till ett icke-beslutande medlemsmöte även på hösten (”i halvtid”), i syfte att öka transparens och medlemsdemokrati. Det blev ett mycket uppskattat initiativ, och på det ordinarie årsmötet i februari 2018 var det en enhällig uppfattning att ett medlemsmöte på hösten (ett rent informations- och diskussionsmöte) bör upprepas och bli ett årligt återkommande initiativ. Således har vårt medlemsmöte i halvtid nu blivit en tradition som går in på tredje året. Härav denna inbjudan.

Dagordning:

  1. Inledning – Ordförande & Klubbdirektör
  2. Medlemskap & Stadgar
  3. Varumärkesplattform & Grafisk profilmanual
  4. Projektet ”Nya Grimsta”
  5. Dam och Herr – inför höstavslutningen
  6. Medlemmarnas frågor

Innan mötet, från kl. 17.30 bjuder föreningen på enklare förtäring och dricka. Kl. 18.00 börjar själva medlemsmötet med ovanstående dagordning. Ambitionen är att mötet ska kunna vara avslutat senast kl. 20.00.

Notera att p. 2 ”Medlemskap & Stadgar” och p. 3 ”Varumärkesplattform & Grafisk profilmanual” (båda utifrån det ordinarie årsmötet) i detta medlemsmöte har som syfte att arbetsgrupperna i respektive projekt avrapporterar status, för en vidare diskussion och förankring med medlemmarna i mötet, som inriktning för remiss och fortsatt arbete under hösten/vintern inför det ordinarie årsmötet 2020.   

Anmälan till peter.appelquist@brommapojkarna.se senast tisdagen den 8 oktober. Vänligen meddela då om du kommer till den enklare förtäringen, och föranmäl om du har någon fråga under p. 6 ”Medlemmarnas frågor”.

VÄLKOMMEN!

IF BROMMAPOJKARNA

Styrelsen