Herr U: P19 till Göteborg för spel i skandinaviska mästerskapen.

Herr U: P19 till Göteborg för spel i skandinaviska mästerskapen.

Share

Herr U: P19 till Göteborg för spel i skandinaviska mästerskapen.

Utruppen åker under fredagen ner till Göteborg för att tävla i skandinaviska mästerskapens gruppspel. BP tillsammans med Malmö och Elfsborg representerar de svenska lagen. Mer att ...

Utruppen åker under fredagen ner till Göteborg för att tävla i skandinaviska mästerskapens gruppspel. BP tillsammans med Malmö och Elfsborg representerar de svenska lagen. Mer att läsa om mästerskapen finns på denna länk  http://www.tipselit.se/herr/skandinavisk-u19-turnering/

Erik Rydén som tillsammans med Erik Engberg och Andreas Engelmark coachar BP ger en bild av kommande helg.

Spännande helg med förhoppningsvis bra matcher på gång, ett skönt avbrott i novembermörkret. Vad är målet? 

Målet är att fortsätta där vi avslutade seriespelet. Ge spelarna chansen att prestera sitt yttersta och därmed få med oss bra prestationer och resultat. Men vi vet av erfarenhet att svenska lag haft svårt i turneringen, så det gäller för oss att vi hittar en balans mellan ödmjukhet och attityd.

Har ni kunnat skaffa någon koll på motståndarna från Norge och Danmark?

Vi har haft möjlighet att titta på båda motstånden. Det är två intressanta lag som är bra på specifika saker. Det gäller att vi är vaksamma och fokuserade och straffar dom i rätt lägen. 

Hur ser ni på matcherna är det avslutning eller början på nästa säsong? 

För oss är det starten på den nya säsongen men med möjligheten för ett par spelare som faller för åldersstrecket att visa vägen för dom yngre som kommer behöva ta ett betydande ansvar under kommande säsong. 

Något du vill tilläga om truppen som åker ner till Göteborg?

Vi är redo för uppgiften, det är ingen tillfällighet att svenska lag har haft det tufft där nere tidigare, vi måste vara oerhört ödmjuka och var beredda på att kliva upp i ringen och göra vårt yttersta! 

Första match för BP , fredag 16:00 då MFF står för motståndet.