Herr U: P19 tar med ett kryss från Örebro.

Herr U: P19 tar med ett kryss från Örebro.

Share

Herr U: P19 tar med ett kryss från Örebro.

I jakten på blinda fläckar inför tävlingssäsongen spelar P19 träningsmatch mot Örebro för att leta upp dem. Erik Engberg ger i sin dragning laget välförtjänt beröm för sin träning ...

I jakten på blinda fläckar inför tävlingssäsongen spelar P19 träningsmatch mot Örebro för att leta upp dem. Erik Engberg ger i sin dragning laget välförtjänt beröm för sin träningsvillighet under vintern och inspirerar killarna att växla in den till match under söndagen.

Gästerna inleder fokuserat och bestämmer spelet en stund med distinkt passningsspel kreativa uppspel och ett allmänt jävlaranamma i de rent fysiska momenten. Örebro jämnar ut spelet och prövar Alexander Westberg några gånger innan man med ett sologenombrott kan ta ledningen i minut 34. Chris Fox har dessförinnan ett avslut för gästerna som slinker just över ribban. 

Örebro fattar eld efter sitt mål och domderar lite med gästerna. Man hittar rätt med passningar löpningar och kommer till avslut. 

BP som gör en godkänd insats i första halvlek och skapar helchanser saknar bara utdelningen. Närmast är Chris Fox som har ytterligare ett avslut men blir nekad av Örebros duktige målvakt. BP hittar en bra grund att bygga prestationen på där man ger varann avlastningsalternativ med löpningar och bra spelavstånd.

En i allt väsentligt skärpt inledning på andra halvlek från gästerna med hög fart och fyndigt spel skapar ett antal målchanser. Närmast är Kingsley Okafor med ett hårt avslut från nära håll sånär utjämnar i minut 60.  

Med hög press kommer också möjligheten för Örebro att kontra , det gör man bra men avlövas distinkt av ett både robust och spelskickligt mittlås , Filip Drinic och Sebastian Nsiona Håkansson.

BP har ett skönt flyt i spelet och i minut 74 är Paulos Abraham mycket nära att kvittera med ett pressat skott i ribban. Örebro försvarar sig bra mot BPs pigga forcering inte minst genom ett imponerande målvaktsspel.

Gästerna lyckas i minut 87 få utdelning på en av alla sina möjligheter , det är på ett stenhårt inlägg från Filip M som Robin Safari rättvist öppnar poängkontot och spikar slutresultatet 1-1. 

Träningsmatch 

Örebro – BP 1-1 (1-0) mål BP Robin Safari.