Herr U: P17 nollade gästerna i ligacupmatch.

Herr U: P17 nollade gästerna i ligacupmatch.

Share

Herr U: P17 nollade gästerna i ligacupmatch.

BP P17 fick en pangstart på vårens ligacupspel när man lövade av Djurgården hemma på Grimsta IP under söndagkvällen. André Picornell spikade igen hemmamålet och bäddade för en fin ...

BP P17 fick en pangstart på vårens ligacupspel när man lövade av Djurgården hemma på Grimsta IP under söndagkvällen. André Picornell spikade igen hemmamålet och bäddade för en fin målskillnad i och med fyra mål framåt.

Igår kommer vi upp en bättre nivå jämfört med de träningsmatcher vi spelat under året. Vi visar upp en bra vilja och tar med oss en del bra sekvenser att jobba vidare med till övriga matcher, säger huvudtränare Jacob Kellgren dagen efter den vindpinade matchen, och fortsätter.

Vi gör en bra match igår trots omständigheterna med vädret som påverkade spelet. Vi möter ett som vanligt organiserat Djurgården men lyckas bryta oss igenom vid ett antal tillfällen i första halvlek och går till paus med rättvis 2-0 ledning.

I halvtid pratar vi om hur vi ska hantera resultatet, motståndet och motvinden som kunde bli lite jobbig. Killarna hanterar andra halvlek på ett bra sätt och när Djurgården försöker börja forcera så gör vi 3-0 och kan spela av matchen. 

Jag vill även berömma avbytarna som kommer in med bra energi när vi behöver det , ett bevis på att vi har en bra bredd i gruppen där alla jobbar för varann.

BP – Djurgården 4-0 (2-0)

1-0 Adam Akimey 

2-0 Liam Tahwildaran 

3-0 Milo Norrby

4-0 Milo Norrby