Herr U: Inför BP-Lidingö

Herr U: Inför BP-Lidingö

Share

Herr U: Inför BP-Lidingö

På torsdag är det dags för ny hemmamatch i P19 allsvenskan när BP tar emot Lidingö. BP kommer till avspark med en målrik seger över Täby i ryggen, 5-0 Felix Strängborn hattrick sk ...

På torsdag är det dags för ny hemmamatch i P19 allsvenskan när BP tar emot Lidingö. BP kommer till avspark med en målrik seger över Täby i ryggen, 5-0 Felix Strängborn hattrick skytt, emedan Lidingö har med sig ett kryss från sitt möte 1-1 med Norrköping.

-En bra start på serien och en bra träningsvecka som det verkar. Beskriv känslan nu när premiären är avklarad?

Någon form av lättnad får jag ändå säga. Killarna har väntat på att få tävla om poäng. I övrigt tycker jag att mycket är sig likt, vi har en arbetsvillig och krävande, på ett positivt sätt, spelargrupp som hela tiden sporrar varandra och oss ledare att förbättra oss. Nu är vi igång!

Säger huvudtränare Erik Engberg som pga sjukdom i första omgången nu själv gör seriepremiär på torsdag.

-Tät matchning nu i början av serien, hur tar ni er an den utmaningen som kan kräva mer av spelarna?

Jag upplever att vi är ett vältränat lag – och med de duktiga spelare vi har i BP, sammanflätat med ett spelsätt som vi känner är inarbetat ser vi bara positivt på få tävla oftare – och mot andra än oss själva. Det känns faktiskt lite synd att det är ett uppehåll som väntar.

-Lidingö torsdag , vad blir viktigt för att lyckas då?

Vara ödmjuka inför uppgiften, vi vill fortsätta där vi slutade senast, men också bygga vidare på det vi gjort under våren. Vi har mött Lidingö tidigare i vår, och jag tror att båda lagen har ganska bra koll på varandra. Hur som helst, det blir nog en bra match!

Välkommen tillbaka till planen!

P19 allsvenskan

BP – Lidingö

Torsdag 18/6 16:00