Herr U: Erik Engberg och Jacob Kellgren om helgen.

Herr U: Erik Engberg och Jacob Kellgren om helgen.

Share

Herr U: Erik Engberg och Jacob Kellgren om helgen.

En dansant utrupp matchar både lördag och söndag , P17 har löpt i förväg och visar P19 vägen mot slutspelsserien. Det är inget eklut P19 behöver gå igenom men än är platsen till s ...

En dansant utrupp matchar både lördag och söndag , P17 har löpt i förväg och visar P19 vägen mot slutspelsserien. Det är inget eklut P19 behöver gå igenom men än är platsen till slutspelsserien inte bärgad. Hör två ödmjuka tränare om detta, Jacob Kellgren Erik Engberg.

-Jacob , P17 är redan klara för slutspelsserien. Vilket blir ert fokus, bortsett från att ge allt i sportslig anda, i och med det faktumet?

Vi fortsätter som vanligt skulle jag säga. Vårt prio 1 i ledarstaben är att utbilda och utveckla spelarna, så det blir inga större ändringar i vårt arbetssätt. Vi går alltid in i matcher för att vinna och bli ännu bättre, så fokus på söndag är att fortsätta spela enligt vår spelidé. 

U truppen annars , dina tankar kring den?

Vi har en bra konkurrens i truppen, vilket man kan se tydligt på våra laguppställningar från helg till helg i både P19 & P17. Det är en nya startelvor varje vecka, men jag är väldigt nöjd hur killarna hanterar det. 

Just nu är vi inne på sista veckorna av vårsäsongen, så vi kör på sista och jobbar med detaljer som vi vill utveckla inför sommaren och hösten. Vi har ett roligt Gothia Cup framför oss och sedan en tuff och utmanade slutspelsserie framför oss

-Erik , P19 är vid seger i helgen i praktiken klara för slutspelsserien. Vad krävs av er enligt dig för att klara trycket? 

Matematiskt krävs något mer poäng än så tror jag, men fokus ligger på att fortsätta vrida och förbättra det bitar som vi lagt vikt vid nu under maj månad i matchen på lördag. Lyckas vi med detta, är jag i tron att vi också kan segra i helgens match.

Dina tankar kring utruppen?

Jag känner att vi har ett välfungerande upplägg i Herr U, där spelare och ledare verkligen anammat det lite nya arbetssättet och på sikt kan det säkerligen skörda frukt.

Ser fram emot tävlingsmatch igen!

P17 allsvenskan norra

Sirius – BP 

Söndag 2 juni 13:00

Lötens IP

P19 allsvenskan norra

BP – Täby 

Lördag 1 juni 16:00

Grimsta IP