Herr U: Det går bra nu.

Herr U: Det går bra nu.

Share

Herr U: Det går bra nu.

P17 är i och med dagens vinst mot Kubikenborgs IF klara för slutspel i ligacupen. Sedan tidigare är även P19 klara för slutspelet vilket indikerar att BP gör rätt saker så långt. ...

P17 är i och med dagens vinst mot Kubikenborgs IF klara för slutspel i ligacupen. Sedan tidigare är även P19 klara för slutspelet vilket indikerar att BP gör rätt saker så långt.

Tränare Jacob Kellgren.

Dagens utflykt till Sundsvall sköter vi på ett godkänt sätt. Vi gör en okej match och framförallt så vinner vi matchen och tar oss till semifinal vilket var målet med dagen. 

Vi kommer inte upp på samma nivå som förra helgen och är lite slarviga i avgörande passningar. Om det beror på det snabba underlaget eller att killarna är lite slitna från träningsveckan är svårt att avgöra. 

Vi tar med oss att många spelare gör mål, vilket är bra på sikt att många bidrar. Extra kul idag är att Elliot von Walden efter lång skadefrånvaro får komma in och göra mål på första tillslaget i matchen.

Ligacupen P17

Kubikenborgs IF – BP 0-7 (0-2)

Målskyttar

0-1 Liam Tahwildaran 0-2 Jardell Kanga 0-3 Wilmer Odefalk 0-4 Milo Norrby 0-5 Elliot von Walden 0-6 Adam Akimey 0-7 Milo Norrby