HERR: Träningsmatch mot Djurgårdens IF 20/1 14:00
Foto: Erik Bjernulf

HERR: Träningsmatch mot Djurgårdens IF 20/1 14:00

Share

HERR: Träningsmatch mot Djurgårdens IF 20/1 14:00

Det har blivit dags för första träningsmatch för herrlaget. Seriekollegan Djurgårdens IF kommer på besök till Grimsta på lördag 20 januari. Avsparken sker 14:00 och du kan köpa bi ...

Det har blivit dags för första träningsmatch för herrlaget. Seriekollegan Djurgårdens IF kommer på besök till Grimsta på lördag 20 januari. Avsparken sker 14:00 och du kan köpa biljett till matchen via bp.ebiljett.nu.

Två veckor av försäsongsträning har det hittills blivit för Mellberg och Engelmarks mannar.

I BP har även vi flera spännande nyförvärv att hålla koll på under lördagen. Mittfältaren Rasmus Örqvist, som nyligen anslöt från Degerfors, tillsammans med Eric Björkander och danske Frederik Christensen har alla möjlighet att göra sina första minuter i rödsvart under den kommande helgen. Under veckan har vi tagit pulsen på alla tre, se samtliga intervjuer här nedan!

Nu väntar första matchandet för det nya kalenderåret. I motståndarlaget finner vi flera tidigare BP-representanter, såsom Samuel Leach Holm, Oskar Fallenius, Lucas Bergvall, Theo Bergvall, Jacob Une Larsson och Albin Ekdal,

Första träningsmatchen för året innebär både kyla och många byten då flera är spelsugna och tränarna får chansen att se vilka som passar ihop.

Matchen sänds av Discovery Plus – se matchen här.

Vi påminner om att det råder totalt väskförbud på allmänna arrangemang även 2024.

Träningsmatch Herr
BP – Djurgårdens IF
Lördag 20 januari 14:00
Grimsta IP