HERR: Storseger mot AFC Eskilstuna
Ludvig Fritzson Foto: Erik Bjernulf

Storseger som ger oss en helt annan känsla än för en vecka sen. Ludvig Fritzson och Oscar Petter var stora segerorganisatörer med två mål vardera när vi vinner mot AFC Eskilstuna ...

Storseger som ger oss en helt annan känsla än för en vecka sen. Ludvig Fritzson och Oscar Petter var stora segerorganisatörer med två mål vardera när vi vinner mot AFC Eskilstuna med 4-0 i lördagens träningsmatch.

Tidig ledning kommer för BP. Samuel Leach slår ett inlägg som Ludvig Fritzson bröstar ner till Oscar Pettersson. Vår bästa målskytt 2022 gör precis som förra året, sätter bollen säkert i mål. 1-0 redan i sjätte minuten.

Tio minuter senare ringer det igen, den här gången är det Ludvig Fritzson som själv kan avsluta i mål. Avslutet får inte den renaste träffen och bollen rullar sakta in ett öppet mål. Mål är mål, oavsett om träffen är ren eller inte.

BP är helt klart numret större i inledningen och kort efter 2-0 är det nära igen då Oscar Petterson nyper till från straffområdets linje. Hemmalaget spelar upp sig och spelet blir helt klart jämnare ju längre första halvlek går. AFC kommer till några chanser där avsluten oftast går högt över Filip Sidklevs ribba. Samtidigt kunde BP ställa om några gånger och komma till några ytterligare lägen. 2-0 i halvtid för rödsvart.

Vi rivstartar den andra halvleken med varsitt nytt mål från Fritzson och Pettersson. 3-0 kommer i minut 46 då Oscar Pettersson får två chanser att måtta inlägg varav det andra når Ludvig Frizons panna. Fyra minuter senare har Marijan Cosic skottläge inne i straffområdet, avslutet blockeras av AFC-försvaret men på returen kommer Oscar Pettersson i full fart och smäller in 4-0.

BP kontrollerar sedan matchbilden och kan rätt bekvämt ta sig igenom den andra halvleken i den stora ledningen. Vi får se några byten, bland andra kommer Oscar Krusnell in och får göra årets första matchminuter. BP rivstartar båda halvlekarna och stänger matchen med detta. 4-0 var helt rättvisande.

Nästa match är i Svenska Cupens gruppspel – måndag 20 februari möter vi Örebro SK hemma på Grimsta. Avspark sker 18:30. Köp biljett eller säsongskort via bp.ebiljett.nu.