HERR: Publikinformation Elfsborg borta 15 april

HERR: Publikinformation Elfsborg borta 15 april

Share

HERR: Publikinformation Elfsborg borta 15 april

Herrlaget åker till Borås för den tredje omgången av Allsvenskan 2023 och ställs där mot IF Elfsborg. I den här artikeln samlar vi den information som behövs för dig som planerar ...

Herrlaget åker till Borås för den tredje omgången av Allsvenskan 2023 och ställs där mot IF Elfsborg. I den här artikeln samlar vi den information som behövs för dig som planerar att resa till matchen.

Biljett
Biljettförsäljning sker via elfsborg.ebiljett.nu. Ingen försäljning sker på plats, all försäljning sker digitalt. På samma länk går det självklart bra att köpa biljett även till sittplats, om det föredras.

Bortakort
Bortakortet gäller som entré. Visa upp det vid ingången.

Läktare
Bortasektionen är placerad på Knallelelandsläktaren, kortsidan mot handelsområdet Knalleland som rimligt nog har namnet Sektion K. Det finns plats för 800 stående personer på vår avsatta sektion.

Resväg
Med kollektivtrafik
Från BP-land är det smidigast att ta tåget till Göteborg och sedan byta till buss eller regionaltåg till Borås. Vissa avgångar med snabbtåget går även direkt via Borås. Boka via SJ.se, MTRX.se eller annan operatör. Det går även direktbussar till Borås.

Med bil
Det finns gott om parkeringar runt om Borås Arena. Från Stockholm kör du E4:an för i Jönköping ligga kvar när vägen delar sig och blir väg 40. Kör av vid Knallelandsmotet och följ skyltar mot Borås Arena.