HERR: Övertygande seger mot Hammarby

Söndagens träningsmatch mot Hammarby slutade i en övertygande seger med 3-1 för BP. Daleho Irandust gjorde 1-0 i 36:e minuten och bara tre minuter senare utökade Nikola Vasic till ...

Söndagens träningsmatch mot Hammarby slutade i en övertygande seger med 3-1 för BP. Daleho Irandust gjorde 1-0 i 36:e minuten och bara tre minuter senare utökade Nikola Vasic till 2-0. En kvart in i andra halvlek nickade Vasic in 3-0 innan Hammarby reducerade tio minuter senare.

Totalt sett var det en övertygande insats från det rödsvarta laget. Många fina anfall gav bud på fler än de tre mål som noterades vid slutsignal. 1-0 är ett snabbt och vackert anfall där Alexander Jensen serverar Ludvig Fritzson en fin passning i djupet, Fritzson har tid att komma ner djup och sikta in ett inlägg som han måttar mot Daleho Irandust. På halvvolley dunkar ”Dalla” in bollen i nättaket, otagbart. Bara tre minuter senare kommer ett snarlikt anfall, denna gång är det Alex Timossi Andersson som kommer ner djup på högerkant och slår en hårt passning in i straffområdet, Nikola Vasic möter med en stenhård bredsida och rullar in 2-0 vid bortre stolpen.

Kvarten in i andra halvlek kommer ett snabbt anfall där Frederik Christensen kommer runt på vänsterkanten och slår ett precist inlägg som Nikola Vasic möter med en vacker nick – 3-0.

Båda lagen gör en del byten efter 3-0 och matchbilden rycks upp. Tempot går ner men BP fortsätter att dominera matchbilden.

Noterbart är att Liam Tahwildaran gjorde comeback i match efter 371 dagar. Den skada han ådrog sig för ett år sedan är läkt och fullt rehabad. Välkommen tillbaka i spel!

Lördag 29 juni 12:00 spelar vi mot IFK Norrköping i Ligacupen Elit hemma på Grimsta. Den matchen nyttjar vi som en träningsmatch inför omstarten av Allsvenskan 6 juli.