HERR: Inför BP – Örebro SK

HERR: Inför BP – Örebro SK

Share

HERR: Inför BP – Örebro SK

Med lite mindre än en vecka innan den allsvenska återuppstarten ska BP spela en träningsmatch mot Örebro SK. Avspark söndag kl. 14.00 på Grimsta IP. Matchen sänds av Nerikes Alleh ...

Med lite mindre än en vecka innan den allsvenska återuppstarten ska BP spela en träningsmatch mot Örebro SK. Avspark söndag kl. 14.00 på Grimsta IP. Matchen sänds av Nerikes Allehanda.

Läget i BP

Det har under sommaren blivit flera förändringar i truppen. Både Oscar Linnér och Viktor Agardius har lämnat BP. In har Alexander Johansson från Halmstads BK kommit, men honom får vi inte se i spel imorgon. 

BP har imponerat stort under våren och har AIK hemma på Grimsta IP om en vecka. Spelarnas ledighet är över sedan ett tag och träningarna har varit högintensiva och ingen har slagit av på takten bara för att inledningen av allsvenskan gått bra. 

Om motståndet

Örebro SK har inlett tungt i superettan och befinner sig på plats 13 i tabellen. Laget har tagit 13 poäng på de 12 inledande matcherna. 

Får BP igång sitt spel så ska gästerna ha svårt att etablera något tryck. Det återstår att se hur BP väljer att ställa upp, men räkna med att många spelare kommer få speltid.

Avspark kl. 14.00 på Grimsta IP. Matchen sänds av Nerikes Allehanda.