HERR: Dags för första matchen i Ligacupen Elit

HERR: Dags för första matchen i Ligacupen Elit

Share

HERR: Dags för första matchen i Ligacupen Elit

Dags för en ny säsong med Ligacupen Elit (tidigare U21 Allsvenskan). BP stod över serien 2023, men är nu tillbaka. I Ligacupen Elit får herrtruppen, tillsammans med P19, några ytt ...

Dags för en ny säsong med Ligacupen Elit (tidigare U21 Allsvenskan). BP stod över serien 2023, men är nu tillbaka. I Ligacupen Elit får herrtruppen, tillsammans med P19, några ytterligare matcher varje säsong för att spela in spelare som antingen behöver matchning på seniornivå eller som haft mindre speltid i Allsvenskan. Första matchen för BP:s del spelas tisdag 21 maj 13:30 hemma på Grimsta IP då Djurgårdens IF kommer på besök.

Matchen sänds på BPTV för 39 kr.

Det är en rejält haltande serie som BP kliver in i. Ligacupen Elit Norra är vår serie som vi delar med Djurgårdens IF, IFK Norrköping, Degerfors IF och Gefle IF. Det är dubbelmöten som ska spelas fram till oktober och spelschemat är utspritt. Noterbart är exempelvis att Norrköping och Djurgården har spelat fyra matcher, Degerfors och Gefle två medan BP alltså kliver in i spel först nu.

I truppen till tisdagsmatchen kommer de spelare som satt på bänken mot IFK Norrköping att finnas, kryddat av ett gäng spelare från P19-truppen.

Ligacupen Elit Norra
BP – Djurgårdens IF
Tisdag 21 maj 13:30
Grimsta IP
Fri entré
Matchen sänds på BPTV