Hansson och Lidberg lämnar

Hansson och Lidberg lämnar

Share

Hansson och Lidberg lämnar

Under säsongen har Marcus Hansson och Isac Lidberg varit inlånade till BP från Djurgårdens IF, respektive IK Start. Båda låneavtalen löpte ut efter säsongen och kommer inte att fö ...

Under säsongen har Marcus Hansson och Isac Lidberg varit inlånade till BP från Djurgårdens IF, respektive IK Start. Båda låneavtalen löpte ut efter säsongen och kommer inte att förlängas.
– Vi tackar båda för insatserna i BP. Båda har varit bidragande med mycket vilja och ett proffsigt arbete i både träning och match. Vi önskar båda varmt lycka till i kommande utmaningar, säger Fredrik Dahlin, sportchef herr.

Text: Peter Appelquist Foto: Henke Råssmo

Marcus Hansson har en längre tid på högsta nivå i Sverige bakom sig. Dels flertalet säsonger i Gefle IF, med många matcher som lagkapten, dels tid i Djurgårdens IF i Allsvenskan och IK Frej i Superettan. Dessutom har en sväng till Norge hunnits med.

Isac Lidberg tog sig fram i Hammarby IF:s akademi och debuterade tidigt för de grönvita. Från Hammarby lånades Lidberg ut till Enskede IK och Åtvidabergs FF innan flytten gjordes till norska IK Start. Till säsongen 2019 lånades Lidberg in av BP.

BP önskar båda spelarna all lycka i de fortsatta karriärerna.