Hampus Elgán skadad och missar våren – Benny Lekström ersätter

Hampus Elgán skadad och missar våren – Benny Lekström ersätter

Share

Hampus Elgán skadad och missar våren – Benny Lekström ersätter

Målvakten Hampus Elgán skadade sig i samband med träning och läkarundersökningen visar att Elgán tyvärr blir borta i tre månader och därmed missar inledningen av säsongen. - Det ...

Målvakten Hampus Elgán skadade sig i samband med träning och läkarundersökningen visar att Elgán tyvärr blir borta i tre månader och därmed missar inledningen av säsongen.

– Det är tråkigt för oss, men framförallt tråkigt för Hampus själv, säger Roberth Björknesjö, Manager Herr i BP.

Text: Peter Appelquist Foto: Erik Bjernulf

Hampus Elgán anslöt till BP inför säsongen och har jobbat på bra tillsammans med målvaktskollegan Rasmus Emanuelsson och målvaktstränare Christian Tiritiello.

I frånvaron av Hampus kommer Benny Lekström tillbaka till BP på ett korttidskontrakt.
– Det känns mycket bra att det löste sig så snabbt med Benny. Han kan föreningen och har mängder av rutin från en lång karriär, sammanfattar Roberth Björknesjö.

Benny Lekström var del av BPs herrtrupp mellan 2008 och 2010. I Allsvenskan 2009 och 2010 noterades Lekström för femton matcher i BP-tröjan. Efter nio säsonger i Norge (Tromsö IL), en kort period i IK Sirius och ett gästspel i Ängby IF har Lekström senast tillhört Hammarby IF där det blivit spel i både Allsvenskan och Futsalligan.

Välkommen tillbaka till BP, Benny!