Full fart på Leos Lekland när de yngsta BP-lagen avslutade säsongen

Full fart på Leos Lekland när de yngsta BP-lagen avslutade säsongen

Share

Full fart på Leos Lekland när de yngsta BP-lagen avslutade säsongen

För tredje året i följd arrangerades den traditionsenliga ungdomsavslutningen för BPs Ungdomslag på Leos Lekland i Bromma. Under två kvällar fyllas leklandet med lekande BP-barn so ...

För tredje året i följd arrangerades den traditionsenliga ungdomsavslutningen för BPs Ungdomslag på Leos Lekland i Bromma. Under två kvällar fyllas leklandet med lekande BP-barn som även bjöds på bulle och den obligatoriska medaljen för en fin säsong i rödsvart.

Text: Peter Appelquist
Video: Oskar Scheller

Knatteskolans 1200 barn var all inbjudna till tisdagskvällen och flertalet hade möjlighet att delta. Till onsdagen var alla BP-lag födda 2010-2007 inbjudna och nära tusen barn sprang in i leklandet och höjde temperaturen rejält med sin lekglädje.
– Det är verkligen en upplevelse och ett kvitto på vår storlek som förening när så här många barn samlas, säger Oscar Therén, arrangemangsansvarig i BP.

Knatteskolan och BP-lagen födda 2010-2007 samlades på Leos Lekland, för BP-lagen födda 2006 och tidigare väntar avslutning på Grimsta 11 november i samband med den allsvenska matchen mellan BP och Trelleborgs FF. Information har gått ut via mail till samtliga ledare.