Förlust i genrep för P19

Förlust i genrep för P19

Share

Förlust i genrep för P19

Brommapojkarnas möte med Norrköping i snålblåsten på Lindö arena blev ett tufft test. BP startar i medvind och etablerar spel offensivt omgående. Kommer till några avslut men det ...

Brommapojkarnas möte med Norrköping i snålblåsten på Lindö arena blev ett tufft test. BP startar i medvind och etablerar spel offensivt omgående. Kommer till några avslut men det är ändå Norrköping som tar ledningen. 

1-0 kommer sen man tagit sig långt ner mot kortlinje och spelat in till fristående forward bara meter från mållinjen.

BP gnetar på i vinden och försöker hålla spelet på marken när man tar sig framåt i banan. Spelet kuggar inte riktigt i den första halvtimmen och Norrköping passar på att göra 2-0 läckert på frispark strax utanför straffområdet. 

Hemmalaget gör en gedigen första halvlek där man med snabba omställningar bra rörelse och skicklighet i utförandet inte ger gästerna utrymme att hävda sig. 

Ibland är det bra att ha kort minne i synnerhet som idrottare. En halvlek kvar att vinna , med lite tvättad taktik och bra inställning kan allt hända.

BP inleder andra halvlek positivt och erövrar boll enklare vilket också leder till ett lugn i spelet. 

Istället för reducering är det Norrköping som tidigt utökar ledningen till 3-0 efter ytterliggare en snabb omställnjng.

Gästernas reducering kommer efter knappa kvarten i andra halvlek. Gabriel Krstic framspelad av Ervin Gunan skjuter in 3-1 målet från håll. BP har en period efter målet där spelet stämmer bättre och man gör sig själv rättvisa.

Norrköping behåller dock fortsatt sin energi och fart och gör 4-1 efter en kompromisslös forcering i mitten av halvleken, slutresultatet 5-1 prickas in med 10 minuter kvar.

Erik Engberg efter match.

Dagens match rundar av försäsongen och med den kan en del saker summeras. Brister och styrkor har visat sig och gett oss möjlighet att formera en truppen. Vi har haft möjlighet att rulla runt på samtliga spelare tillgängliga spelare i truppen och känner oss redo. Vi ser fram emot nästa veckas seriepremiär, nu kör vi!