Filippa Martarian får stipendium till en språkresa med EF
Filippa Martarian får (förhoppningsvis) använda solglasögonen på Språkresan i England i sommar. Foto: Privat

Filippa Martarian får stipendium till en språkresa med EF

Share

Filippa Martarian får stipendium till en språkresa med EF

I december gick BP och EF ut med en tävling via BPs nyhetsbrev. En vinnare skulle tilldelas ett stipendium för en språkresa med EF och vinnaren blev Filippa Martarian, till vardags ...

I december gick BP och EF ut med en tävling via BPs nyhetsbrev. En vinnare skulle tilldelas ett stipendium för en språkresa med EF och vinnaren blev Filippa Martarian, till vardags i BPs F03-2. Resan kommer att gå till England i sommar.
– Jag har alltid velat resa till England på språkresa för att utveckla min engelska, säger en glad vinnare till hemsidan.

Filippa Martarian spelar i BPs F03-2 där hon är yttermittfältare. I den offensiva positionen hoppas hon bidra med många mål och att laget ska gå bra i serien.
– Jag hoppas och tror att vi alla kommer att göra vårt bästa, ha kul ihop och ta hem många vinster.

Förutom att spela fotboll gillar Filippa även att resa. I Påsk väntar konfirmationsläger i Italien och brukar även åka på kollo varje sommar. Sommaren 2018 blir det ett nytt resmål, England på språkresa.
– Ser fram emot att ha kul, träffa nya människor och utveckla mitt engelska ordförråd och uttal.

BP och EF inledde samarbetet hösten 2017 och en del av det samarbetet är att en ungdomsspelare får åka på språkresa. Stipendiet delas ut en gång varje år och först ut blir alltså Filippa Martarian som länge funderat på att åka på en språkresa.
– Vi hade pratat om det hemma eftersom mamma åkte på språkresa när hon var tonåring. Vi fick hem en EF-katalog och i samma veva fick vi reda på att vi som är BP-spelare har en bra rabatt hos EF och även att det var en tävling på gång.
– 2018 känns som mitt ”turår”.

Motiveringen som tog Filippa till språkresan:
Med intresse av att få komma i väg på resa, få lära sig språket (engelska) bättre, få lära känna nya vänner och ett nytt land, helst med en kompis – men med närmare eftertanke även öppen för att kunna åka på egen hand och få ett minne för livet!

Som BP-spelare får du 2000kr rabatt på alla språkresor inom Europa och 4000kr i rabatt på språkresor till USA. Resorna börjar bli fulltecknade, passa på att boka du med via den här länken.