Fia Jonsson fortsätter i BP

Fia Jonsson fortsätter i BP

Share

Fia Jonsson fortsätter i BP

Mittfältaren Fia Jonsson förlänger med BP, ett nytt kontrakt har signerats som innebär att det blir spel i Elitettan igen för mittfältaren med erfarenhet av spel i både Eskilstuna ...

Mittfältaren Fia Jonsson förlänger med BP, ett nytt kontrakt har signerats som innebär att det blir spel i Elitettan igen för mittfältaren med erfarenhet av spel i både Eskilstuna United och Jitex. 
-Fia har haft två skadedrabbade sässonger, men nu hoppas vi att hon får vara frisk så hon får chans att konkurrera på allvar, säger sportchef Staffan Jacobsson.

För Jonsson blev säsongen 2018 inte som planerat, korsbandsskadan från 2017 läkte inte fullt ut förrän till sensommaren och speltiden blev därefter. Jonsson var ändå med mycket kring laget och bidrog. Nu är arbetet för att få kropp i trim till Elitettan 2019 igång.
– Det kändes självklart att stanna i klubben, säger Jonsson.
– Dels efter den resan vi varit på som lag de senaste åren, men även min personliga resa som kantats av en hel del skador. Jag känner mig mer redo än någonsin att ta mig an ytterligare en säsong i rött och svart.

Nästa bit i bygget är lagd, mer kommer.