Fia Grönborg ny på BPs Sportkontor
Foto: Peter Appelquist

Fia Grönborg ny på BPs Sportkontor

Share

Fia Grönborg ny på BPs Sportkontor

Senaste tillskottet på BPs Sportkontor är Fia Grönborg, som kliver in i rollen som Marknadskoordinator med fokus på event och administration. Grönborg är utbildad inom sportmarknad ...

Senaste tillskottet på BPs Sportkontor är Fia Grönborg, som kliver in i rollen som Marknadskoordinator med fokus på event och administration. Grönborg är utbildad inom sportmarknadsföring och kommer bidra med erfarenheter från uppdrag i andra idrottsföreningar.
– Det känns inspirerande och kul att kliva in på BPs kontor och jobba med det jag brinner för, säger Grönborg till IFBP.se

Fia Grönborg spelar i BPs representationslag som just nu laddar för kvalet till Elitettan (första matchen söndag 17.00 på Grimsta) och har under veckan installerat sig i BPs Klubbhus i rollen som marknadskoordinator.
– Vi har under 2017 ökat våra marknadsintäkter kraftigt, samtidigt som båda våra representationslags gått väldigt bra. Det är såklart positivt, men vi har under perioder varit extremt belastade organisatoriskt, säger Stefan Bärlin, Marknadsansvarig i BP.
– Med Fia på plats får vi in den kraft vi behöver för att kunna fortsätta utveckla samarbeten med partners, men också våra cuper och event.