F19 vinner mot Rosengård

F19 jagar slutspel och då krävs topp fyra. Under söndagen vann vi en viktig match när jagande FC Rosengård besökte Grimsta. BP-seger med 3-1 som ger tydlig chans att knipa en av d ...

F19 jagar slutspel och då krävs topp fyra. Under söndagen vann vi en viktig match när jagande FC Rosengård besökte Grimsta. BP-seger med 3-1 som ger tydlig chans att knipa en av de fyra semifinalplatserna.

Huvudtränare Anders Blomqvist sammanfattar:

– Vi gör en okej prestation spelmässigt, mot en bra motståndare. Vi visste om att det skulle bli tufft, och vi klarar av det bra under långa perioder.
– Första halvlek är godkänd spelmässigt, vi är effektiva framåt, och vi går in i paus med en 3-1-ledning.
– Andra halvlek blir främst fokuserad på vårt försvarsspel, något vi förväntade oss. Med lite bättre fokus kan definitivt avgöra med ett fjärde mål framåt, men så blir inte fallet. Ingen spelmässig höjdare från vår sida, men vi löser uppgiften försvarsmässigt på ett bra sätt.

Det återstår tre omgångar av Höstserien. Nästa match för F19 spelas måndag 10 oktober 19:30 mot Hammarby IF på bortaplan.