F06-6 tog till simglasögonen mot korken

F06-6 tog till simglasögonen mot korken

Share

F06-6 tog till simglasögonen mot korken

F06-6 genomförde måndagsträningen iförda simglasögon, detta efter att en spelare i laget under våren behövt uppsöka ögonakuten efter att ha fått en bit av det nya kork-underlaget i ...

F06-6 genomförde måndagsträningen iförda simglasögon, detta efter att en spelare i laget under våren behövt uppsöka ögonakuten efter att ha fått en bit av det nya kork-underlaget i ögat.
– Flera av våra kommer spelare skaffa skyddsglasögon inför BP:s fotbollscamp, som går just på Åkeshov. Det stod mellan att skippa campen eller att snabbt hitta något som hindrar korken, berättar lagledaren i F06-6 Christin Wendel


eCork var tänkt att ersätta det gamla gummigranulatet som vi alla fått med oss hem från konstgräsplanerna, ibland i stora drivor, men ändå hanterbart. Tyvärr har det nya granulatet, eCorken, en förmåga att med statisk elektricitet fästa sig på fotbollsskor och kläder. BP har tagit upp problemet med Stockholm Stads Idrottsförvaltning och en lösning är på gång.

Idrottsförvaltningen hälsar via mail till BP att man jobbar intensivt med frågan
Leverantören kommer att kontrollera planerna dagligen för att se om det statiska kommer tillbaka och i så fall hur lång tid det tar. Leverantören har konstaterat att det behövs mer såpa och tätare behandling vid torr väderlek.

Vi förstår att detta har skapat besvär för er som nyttjar planerna och hoppas på ert överseende med detta tills vi har funnit en hållbar lösning. Vi vill understryka att vi arbetar intensivt med frågan, hälsar Idrottsförvaltningen via mail till BPs kansli.