Emma Salomonsson förstärker BP

Emma Salomonsson förstärker BP

Share

Emma Salomonsson förstärker BP

BP förstärker truppen inför höstens spel i Division Ett Södra Svealand. Det blir förstärkning i form av meriterade Emma Salomonsson. – Vi får in en riktigt bra spelare i truppen, ...

BP förstärker truppen inför höstens spel i Division Ett Södra Svealand. Det blir förstärkning i form av meriterade Emma Salomonsson.
– Vi får in en riktigt bra spelare i truppen, säger Staffan Jacobsson, Sportchef Dam.

Efter vårsäsongens avslut tackade vi Julia Olsson och Sofia Albertsson för tiden i BP, dessutom är både Mathilda Lindström och Ella Sonnelid långtidsskadade.
– Eftersom vi tappat spelare behövde vi få in nya spelare för att stärka truppen, förklarar Jacobsson. Jag är väldigt nöjd med det här förvärvet.

Emma Salomonsson kommer senast från en kort period i AIK i Elitettan men har dessförinnan rutin från Hovås-Billdal i Elitettan, spel i Jitex i Damallsvenskan och Norge. Dessutom var hon med i Eskilstuna United när laget vann Elitettan och gick upp i Damallsvenskan. Modersklubben är Åkersberga BK.
– Det känns jättebra, kändes bra från första början, säger Salomonsson till hemsidan. Jag hoppas kunna bidra med positiv energi och lite mer rutin.

Debuten för Emma Salomonsson blir när Division Ett Södra Svealand startar upp igen. BP ställs i första matchen mot Älvsjö AIK på bortaplan 1 augusti.