Den störste vi någonsin haft

Den störste vi någonsin haft

Share

Den störste vi någonsin haft

Rekord är till för att slås. Ibland går det fort, ibland tar det 26 år och två månader. I helgen blev Gustav Sandberg Magnusson vår meste spelare genom tiderna. 272 matcher lyder ...

Rekord är till för att slås. Ibland går det fort, ibland tar det 26 år och två månader. I helgen blev Gustav Sandberg Magnusson vår meste spelare genom tiderna. 272 matcher lyder det nya rekordet, ett rekord som bara kommer att växa.

18 juli 2009 byttes ”Gurra” in mot Kalmar FF på bortplan. Det var de första seniorminutern och sedan dess har matcherna radats upp. Gustav har varit med oss när vi hängt kvar i en serie, när åkt och ur när vi vunnit. Tillsammans har vi spelat kval, firat avancemang och torkat våra tårar.

Gustav har alltid stått kvar. Sedan 2015 som lagkapten. Med bindeln runt armen har han lyft upp oss när vi ramlat. Ledaren som stannade kvar när det var som mörkast.

På lördag, 27 augusti, får vi chansen att hylla Gustav som rekordman i BP. Innan avspark i matchen BP-Halmstads BK i Superettan kommer vi att uppmärksamma rekordet på innerplan. Var gärna på plats i god tid! Avspark sker 13:00, grindarna öppnar 12:00.

Biljetter köps via BP.ebiljett.nu

Tillsammans kommer vi att hylla Gustav. Lördag 27 augusti 13:00 möter vi Halmstads BK hemma på Grimsta. Innan avspark kommer en hyllning ske på innerplan. Kom i tid!