Daniel Gunnars blir ny huvudtränare för Dam

Daniel Gunnars blir ny huvudtränare för Dam

Share

Daniel Gunnars blir ny huvudtränare för Dam

Daniel Gunnars tar över rollen som huvudtränare för vårt lag i OBOS Damallsvenskan. Efter att ha tagit klivet från F15, till F17, till F19 och det senaste året som assisterande tr ...

Daniel Gunnars tar över rollen som huvudtränare för vårt lag i OBOS Damallsvenskan. Efter att ha tagit klivet från F15, till F17, till F19 och det senaste året som assisterande tränare i damlaget tar nu Gunnars över huvudansvaret.

– I Daniel Gunnars har vi en noggrann och kunnig tränare som är duktig på att utbilda spelare men även leda arbetet vid sidan av. Det är extra roligt att vi kan lyfta fram honom från egna led, säger sportchef Staffan Jacobsson.

– Jag är väldigt glad och tacksam över den här möjligheten som BP ger mig, säger Daniel Gunnars.

Gunnars är uppvuxen i Mora och har trots sin ringa ålder av 29 år haft flertalet tränaruppdrag på olika nivåer. Till BP anslöt Gunnars som tränare för det duktiga F04-1. När det lagt blev stommen i F17 följde Gunnars med och har sedan tagit klivet uppåt inom vår organisation. 

– Daniel har rätt inställning till jobbet, han är välutbildad och har även gått den långa vägen internt med att leda akademilag, hålla pass på våra camper och jobba på Bromma Gymnasium inom ramen för vår NIU-utbildning där. Han kan vår förening och vi delar synen på hur vi vill spela fotboll, säger Staffan Jacobsson.

Damlaget startar upp träningen måndag 9 januari 2023. Då leder Daniel Gunnars arbetet.

Intervju med Daniel Gunnars kommer vid ett senare tillfälle.