Budimir Janosevic lämnar BP
Budimir Janosevic lämnar BP. Foto: Erik Bjernulf

Budimir Janosevic lämnar BP

Share

Budimir Janosevic lämnar BP

Målvakten Budimir Janosevic lämnar BP för spel med AIK. Janosevic kom till BP inför säsongen 2017 på ett ettårskontrakt och spelade hela våren i Superettan, innan en olycklig korsb ...

Målvakten Budimir Janosevic lämnar BP för spel med AIK. Janosevic kom till BP inför säsongen 2017 på ett ettårskontrakt och spelade hela våren i Superettan, innan en olycklig korsbandsskada avbröt säsongen i förtid. Nu står det klart att Janosevic valt att gå vidare i karriären och ansluter till AIK.

– En fantastisk person. På kort tid i klubben har han bidragit med proffessionalitet och vinnarskalle bara genom att vara sig själv. Han var starkt bidragande till lagets insatser under våren. Vi tackar för tiden i BP och önskar ”Budda” all lycka i sin fortsatta karriär, säger Daniel Majstorovic, Sportchef Herr i BP.

– Det har varit en fantastisk tid i BP. Svårt att förklara, men det har känts bättre i BP än hemma i Serbien. Hela klubben har fungerat bra, kontoret, ledare och laget. Vi känns som en familj. Ledarna gör allt för att vi spelare ska kunna fokusera på träning och match, säger Budimir Janosevic.

– Som vi säger i Serbien, BP gav mig den första biten bröd. BP gav mig chansen i Sverige och jag kommer aldrig glömma den möjligheten som BP gav mig. Jag är glad om jag kunnat ge tillbaka hälften på planen av vad BP gett mig under året.

– Jag tror att det BP gjort de senaste två åren har lämnat efter sig en bra grund och att klubben kommer att fortsätta stiga till en ännu högre nivå inom fotbollen. Även om jag står på andra sidan nästa år kommer jag alltid vara supporter till BP. Jag kan rekommendera alla spelare att spela i BP, du ges chansen att utvecklas som spelare i BP. Det är ett fantastiskt steg i alla karriärer. BP förändrade mitt liv på ett år.