BP rekryterar Sportchef Flick

BP rekryterar Sportchef Flick

Share

BP rekryterar Sportchef Flick

BP är en av Sveriges främsta fotbollsföreningar med Europas största ungdomssektion för fotboll. Vi har drygt 250 lag i seriespel varav en fjärdedel är flicklag. För att säkerställ ...

BP är en av Sveriges främsta fotbollsföreningar med Europas största ungdomssektion för fotboll. Vi har drygt 250 lag i seriespel varav en fjärdedel är flicklag. För att säkerställa en bra verksamhet som växer söker vi nu en Sportchef Flick med ansvar för föreningens samtliga flicklag. Arbetet innebär att vara ansvarig för hela BPs flickverksamhet i åldrarna 6-19 år. Vi söker en person som är högmotiverad att bygga både Sveriges största och kvalitativt bästa ungdomsverksamhet samt Nordens bästa Flickakademi.

Skicka in din ansökan redan idag

Därför ska du jobba hos oss, Mikael Sörnäs, chef ungdom & akademi, berättar:

Hos oss hamnar du på en arbetsplats med mycket energi och närhet till det vi älskar mest- fotbollen. Med bas på Sportkontoret vid Grimsta IP har vi verksamhet på elva planer i Västerort med allt från Knatteskola för 6-7-åringar till seniorlagen på elitnivå. 

Vi ser att intresset för att spela fotboll ökar markant hos unga flickor. I den här rollen fyller du en viktig funktion för  föreningens framtid.

Så här jobbar man som Sportchef Flick i BP!
Du kommer att vara den som leder utvecklingen av föreningens flickfotboll och framtidens fotbollspelare i BP. Du jobbar nära Sportchef Dam i processen att utbilda och utveckla spelare till föreningens seniorlag och är självklart med i utvecklingen av föreningens sportsliga mål, träningsupplägg, matchcoachning och allt som hör till hur vi spelar fotboll i BP.

I stort innebär arbetet att:

 • Förbereda, genomföra samt utvärdera Knatteskolan.
 • Helhetsansvar för Ungdomslag Flick.
 • Helhetsansvar för Akademilag Flick (från 11 år).
 • Helhetsansvar för alla tränare och ledare i Ungdomslag och Akademilag.
 • Dialog- och kommunikationsansvar med tränare och ledare för samtliga lag inom verksamheten.
 • Vara med och utveckla BPs sportsliga inriktning såsom träningsupplägg, matchcoaching, turneringsdeltagande m.m.
 • I dialog med Sportchef Dam hitta bra lösningar för ett väl fungerande samarbete kring hela Flick- och Damverksamheten
 • Bidra till ständiga förbättringar samt vara behjälplig kring frågor som rör BPs hela verksamhet gällande sportsliga frågor.

I BP får du en flexibel och energirik arbetsplats med engagerade kollegor, mängder av ideella ledare och närhet till fotbollsplanen.

Det här är du!
För att passa som Sportchef Flick behöver du ha goda ledaregenskaper och vara duktig på att inspirera andra människor. Du har goda kunskaper om och brinner för flick- och damfotboll och är lika intresserad av ungdoms- som akademiverksamhet.

Vi tror att du själv har varit aktiv som tränare på ungdomsnivå och även har erfarenhet av att rekrytera duktiga ledare. Du har tydliga mål framför dig och siktar alltid på att utveckla både dig själv och dina närmaste medarbetare. 

Det är meriterande om du även har:

 • Erfarenhet av elitfotboll
 • Eftergymnasial idrottsutbildning
 • Kunskap om och erfarenhet av Stockholmsfotbollen

Sist men inte minst bidrar du till vår goda arbetsmiljö vi har på kontoret med arbetsglädje och humor.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse och resor i tjänsten förekommer. Placering är på BPs Sportkontor i klubbhuset vid Grimsta IP, men en stor del av arbetet sker på fältet.

Sista ansökningsdag är den 15 juni men urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan så snart som möjligt här.

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Mikael Sörnäs, 073-034 40 41, mikael.sornas@brommapojkarna.se.

Du kan även kontakta Charlotte Ovefelt, Jämställdhetsstrateg, 070-230 15 03, charlotte.ovefelt@brommapojkarna.se eller 

Anna Iwarsson, styrelseledamot och ansvarig för ungdomskommittén, 076-344 50 60, anna.iwarsson@tele2.se.

Föreningen har ett stort fokus på jämställdhet i föreningens alla delar och strävar efter en jämn könsfördelning och vi ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar sökande med alla bakgrunder. 

Välkommen till BP!

Skicka in din ansökan redan idag