BP lanserar reflexkollektion tillsammans med Nike och Stadium

BP lanserar reflexkollektion tillsammans med Nike och Stadium

Share

BP lanserar reflexkollektion tillsammans med Nike och Stadium

Idag släpper BP sin nya klädkollektion tillsammans med våra partners Nike och Stadium. Den stora nyheten är att alla märken på kläderna är gjorda av reflexmaterial som lyser upp i ...

Idag släpper BP sin nya klädkollektion tillsammans med våra partners Nike och Stadium. Den stora nyheten är att alla märken på kläderna är gjorda av reflexmaterial som lyser upp i mörkret.

Foto: Patrick Heed

David Nordbeck, Nike: ”Säkerhet måste alltid gå först. Att göra vardagen tryggare för spelarna i Europas största fotbollsförening tillsammans med Stadium gör oss på Nike oerhört stolta! BP är framåtlutade och alltid lyhörda för utveckling, vilket är otroligt viktigt för vårt partnerskap och som vi värdesätter högt.”

Daniel X Johansson, Stadium: ”Att vi kunnat kombinera funktion med stil i form av dessa nya reflexplagg känns otroligt roligt. Vi på stadium vill gärna vara med att bidra till utveckling och i detta fall att barn och ungdomar får en säkrare väg till och från sin fotboll. Att göra detta tillsammans med BP och dess stora ungdomsverksamhet som vi är en stolt samarbetspartner till är ju såklart extra roligt.”

Stina Jansson, Affärschef BP: ”Med alla våra barn och ungdomar i vår verksamhet så är det av yttersta vikt att vi tar hand om dem både på och utanför planen. Att vi tillsammans med Nike och Stadium kan att ta fram den här kollektionen gör oss så otroligt stolta över kollektionen och vårt partnerskap med Nike och Stadium.