BP är med och inviger nya planer i BP-land
Många testade att skjuta i BPs och Stadiums skottborg på Hässelby Villastads BP. Bland annat låg biljetter till BP-Dalkurd i potten. Foto: Henrik Nilsson

BP är med och inviger nya planer i BP-land

Share

BP är med och inviger nya planer i BP-land

Att planbristen är stor i Västerort är vida känt, därför är det glädjande att BP är med när två nya planer invigs under oktober månad. 21 oktober invigdes Hässelby Villastads Bollp ...

Att planbristen är stor i Västerort är vida känt, därför är det glädjande att BP är med när två nya planer invigs under oktober månad. 21 oktober invigdes Hässelby Villastads Bollplan och torsdag 26 oktober invigs Vällingby Bollplan, vid båda tillfällena finns BP på plats med prickskyttetävling och härlig inramning på de nya fina planerna i BP-land.

Invigningsdagarna arrangeras av Stockholms Stads Idrottsförvaltning tillsammans med Hässelby-Vällingby Stadsdelsnämnd. BP är speciellt inbjudna för att hålla i aktiviteter som sätter barn och unga i rörelse. På båda planerna får barnen testa på att skjuta i den stora skottborg BP lånar av Stadium och många fina priser finns i potten.

Kadir Kasirga, ordförande i Hässelby-Vällingby Stadsdelnämnd invigningstalar vid båda tillfällena och Marina Högland från Idrottsförvaltningen deltar tillsammans med representanter från BP. Nästa gång ses vi på Vällingby Bollplan torsdag 26 oktober från 14.00. Efter invigningen tar de planerade BP-träningarna vid för de BP-alg som har tider på Vällingby Bollplan.