Bli en del av BP Media – nu söker vi fler till redaktionen

Bli en del av BP Media – nu söker vi fler till redaktionen

Share

Bli en del av BP Media – nu söker vi fler till redaktionen

Om du, liksom vi, älskar att berätta och dessutom har fotboll som ett stort intresse så är det en perfekt tid att söka dig till en roll oss hos. BP Media är föreningens redaktion ...

Om du, liksom vi, älskar att berätta och dessutom har fotboll som ett stort intresse så är det en perfekt tid att söka dig till en roll oss hos. BP Media är föreningens redaktion för hemsidan, våra sociala medier och BPTV. Arbetet bedrivs av flera ideella krafter under ledning av kommunikationsansvarig.

Vad får du?
I BP Media får du en plattform med stort utrymme för egna idéer och dessutom en språngbräda ut i en medial framtid. I dagsläget är arbetet ideellt.

Instagramreporter
Vi söker nu instagramreportrar för våra konton @bpungdom och @bpakademi. Uppdraget är att berätta om föreningens verksamhet för barn och ungdomar från 6-19 år. Stories från Knatteskolan, lagbesök och annat. Du kommer in med egna initiativ och följer föreningens grafiska riktlinjer i det du publicerar.

Reporter
Är du en flitig skribent och gillar att berätta? Gillar du att formulera dig snabbt och rakt? Kanske är det med en filmkamera ditt berättande kommer fram allra bäst. Är fotboll ett av dina stora intressen? Då är en reporterroll i BP Media din grej. Vi söker nu reportrar som är självgående och som har mängder av idéer.

Herr
Texter inför och efter varje match som spelas. Dessutom kryddat med spelarporträtt eller andra typer av reportage.
DamU
Texter inför och efter varje match. Utifrån egna idéer finns självklart utrymme för både spelarporträtt och andra typer av artiklar.
Akademi
Lagbesök och profilintervjuer. Går att kombinera med roll som Instagramreporter.
Ungdom
Lagbesök och profilintervjuer. Går att kombinera med roll som Instagramreporter.
Samhällsansvar
Besök i verksamheten, reportage om arbetet i föreningen och det samhällsansvar som tas. Exempel på aktiviteter är rekryteringsträffar med Slussen In, reportage från Nattfotbollen eller berättelser från ungdomsverksamheten.

Kontakt
Peter Appelquist, Kommunikationsansvarig
peter.appelquist@brommapojkarna.se
0729-310174