Biljettinformation BP – AIK 1 juli 2023
Publikbild från Grimsta IP. Foto: Erik Bjernulf

Biljettinformation BP – AIK 1 juli 2023

Share

Biljettinformation BP – AIK 1 juli 2023

Nedan följer information gällande biljettsläpp och biljettfördelning till den allsvenska matchen mellan BP och AIK den 1 juli 2023 klockan 15:00 på Grimsta IP.  Biljettfördelni ...

Nedan följer information gällande biljettsläpp och biljettfördelning till den allsvenska matchen mellan BP och AIK den 1 juli 2023 klockan 15:00 på Grimsta IP. 

Biljettfördelning:

Den nya huvudläktaren kommer att vara hemmasektion. Till denna kommer ett förköp att ske genom att vi kommunicerar ut en låst biljettlänk till våra medlemmar. Information om biljettköp via denna länk kommer via mail. Den nya huvudläktaren har en publikkapacitet på 1955 sittplatser.

I tidigare kommunikation har det kommunicerats att vi inte skulle bygga en temporär läktare på Grimsta IP men nyligen har en lösning med arenaägaren hittats där en tillfällig ståplatsläktare kommer att byggas på ena kortsidan. Detaljerna samt storlek på läktaren är ännu inte fastställd vilket är det som har lett till en fördröjning i biljettsläpp. Läktaren kommer att rymma 700-1000 personer. Bortasupportrar kommer att tilldelas denna läktare som bortaståplats. Bortasupportrar kommer även att tilldelas hela den gamla långsideläktaren som består av 1035 sittplatser och 500 ståplatser fördelade på två ståplatsektioner. Det kommer ej att vara möjligt att gå mellan ståplatsen på kortsidan och långsideläktaren. 

BP kommer att förse AIK med en biljettlänk för dessa sektioner, när kapaciteten för kortsideläktaren är fastställd. AIK väljer själva när och hur de fördelar länken. 

Biljettpriser

Biljettpriserna är som följer.

Nya huvudläktaren

Sektion A (aktiv sitt)           Ord. 200 kr    Red. 180 kr

Sektion B, C, D, E                                      Ord. 350 kr    Red. 300 kr

Bortastå kortsida

Sektion F                                                  175 kr

Gamla läktaren

Sektion G (ståplats)                                 Ord. 200 kr    Red. 180 kr

Sektion H, I, J, K, L, M (sittplats)              Ord. 350 kr    Red. 300 kr

Sektion N (ståplats)                                 Ord. 200 kr    Red. 180 kr

Arenakarta

Vid frågor
Philip Kämpe, arrangemangsansvarig BP: philip.kampe@bpfotboll.se