Bergkvarabuss är vår nya bussleverantör

Bergkvarabuss är vår nya bussleverantör

Share

Bergkvarabuss är vår nya bussleverantör

Vi välkomnar Bergkvarabuss AB till BP-familjen som vår nya reseoperatör. Avtalet är skrivet över de kommande tre åren och innebär att föreningens samtliga bussresor ordnas av det ...

Vi välkomnar Bergkvarabuss AB till BP-familjen som vår nya reseoperatör. Avtalet är skrivet över de kommande tre åren och innebär att föreningens samtliga bussresor ordnas av det erfarna gänget på Bergkvarabuss – som bonus kommer även en buss att målas om i BP-färger och primärt köra våra seniorlag till bortamatcher under säsongen. 
– Det känns fantastiskt att få skriva avtal med Bergkvarabuss, en etablerad och framåtlutad bussleverantör som vi kommer att få mycket nytta av, säger partneransvarige Jesper Hussfelt. 
– IF Brommapojkarna är en institution inom svensk fotboll och precis som storklubbar ute i Europa har vi haft ögonen på föreningen under en längre tid. Nu fick vi möjligheten att matcha deras höga sportsliga ambitioner för framtiden med högklassiga bussresor, goda service och trafiksäkerhet – och vi är otroligt stolta över att ha det här treårsavtalet på plats. Brommapojkarna har ett unikt samhällsengagemang där man kämpar för positiva normer och för jämställdhet – att komma till Grimsta IP är alltid inspirerande både på och utanför planen, säger Christian Williamsson, nyckelkundsansvarig på Bergkvarabuss AB.  

Bergkvarabuss AB grundades 1975 i den lilla orten Bergkvara. Vid starten bestod stallet av två bussar och två taxibilar, idag noteras 1300 bussar och täckning över hela landet. För BP innebär avtalet att alla BP-lag bokar sina bussresor via Bergkvarabuss, från de två allsvenska lag till alla ungdomslag som ska ta sig till bortamatcher, träningsläger eller cuper. 

Varje år spelar lagen tillhörande IF Brommapojkarna över 10.000 matcher. Kommande tre säsonger kommer Bergkvarabuss att vara stolt samarbetsspartner- och bussleverantör åt IF Brommapojkarnas representationslag för både herrar och damer samt deras uppsjö av talangfulla ungdomslag i diverse allsvenska serier. 
– Bergkvarabuss har under avtalsprocessen visat varför de är ett av Sveriges mest framgångsrika och erfarna bussföretag. Att vi hädanefter kommer att resa fossilfritt, proffsigt och elegant med deras högkvalitativa bussar – i våra egna färger – är ännu ett steg framåt i IF Brommapojkarnas ambitiösa miljö- och klimatarbete. Vi vet att Bergkvarabuss har lång erfarenhet av att köra idrottslag på högsta nivå och känner oss helt trygga de kommande tre åren, säger Jesper Hussfelt, partneransvarig på IF Brommapojkarna.
– Att vi dessutom kan ”stripa” en BP-buss lyfter oss som förening i fråga om hur vi ser ut. Det blir en riktigt proffsig känsla. Dessutom får våra spelare och ledare tillgång till fräscha, rymliga och moderna bussar som underlättar under längre resor.