Avwaydays nu också för Superettan

Avwaydays nu också för Superettan

Share

Avwaydays nu också för Superettan

Volkswagen aktiverade under fjolårssäsongen sin digitala samåkningstjänst Avwaydays för Allsvenskan. 2017 utvidgar Volkswagen Avwaydays att gälla även för Superettan. – Det är kul ...

Volkswagen aktiverade under fjolårssäsongen sin digitala samåkningstjänst Avwaydays för Allsvenskan. 2017 utvidgar Volkswagen Avwaydays att gälla även för Superettan.
– Det är kul att kunna erbjuda fler supportrar möjligheten att åka på bortamatcher, säger Jeanette Asteborg, Marknadschef på Volkswagen Sverige.

Avwaydays har fått namnet från att man i fotbollskretsar ofta hänvisar bortamatchkulturen till “away days”. Avwaydays är gratis och självklart öppen för alla som vill åka på bortamatcher, oavsett vilket märke man har på sin bil. Avwaydays aktiverades för Allsvenskan under andra halvan av säsongen 2016 och finns nu alltså tillgänglig även för Superettan från och med säsongsstarten 2017.

– Det är kul att kunna erbjuda fler supportrar möjligheten att åka på bortamatcher. Vårt partnerskap omfattar både Allsvenskan och Superettan och därför känns det viktigt att vi stöttar Superettan på samma villkor, säger Jeanette Asteborg, Marknadschef på Volkswagen Sverige.

För att lägga upp eller hitta skjuts besöker man www.avwayday.se och lägger enkelt in sin info och inväntar sedan samåkare som tar kontakt.

 Länkar
Besök tjänsten på: www.avwayday.se
Film: https://youtu.be/reirsEf69Kw
Instruktionsfilm: https://youtu.be/s4oGwqFy3RU