Äntligen dags för BP-dagen!

Äntligen dags för BP-dagen!

Share

Äntligen dags för BP-dagen!

Äntligen dags för årets händelse - BP-dagen på Grimsta. Söndag 2 september fyller vi Grimstafältet, läktarna och våra hjärtan med rödsvart glädje. Hundratals matcher, mängder av ak ...

Äntligen dags för årets händelse – BP-dagen på Grimsta. Söndag 2 september fyller vi Grimstafältet, läktarna och våra hjärtan med rödsvart glädje. Hundratals matcher, mängder av aktiviteter och dessutom match i Allsvenskan med fri entré för alla BP-lag.
– Det kommer att bli en fantastisk dag, säger Oscar Therén, evenemangsansvarig i BP.

BP-dagen är den årligen återkommande dagen då vi samlar BP-familjen på Grimsta. I år spelas hundratals matcher från 08.30 fram till avsparken mellan BP och Malmö FF i Allsvenskan 15.00. Under dagen är sjutton av BPs partners på plats med aktiviteter och erbjudanden, dessutom kan du göra flaggor tillsammans med Bromma Support och njuta av mat från flera olika food trucks.
– BP-dagen är verkligen en höjdpunkt under året och vi lyckas samla så många BP-lag med spelare, ledare och föräldrar. I år satsar vi ännu mer på aktiviteterna mellan matcherna för att kunna erbjuda en heldag för hela familjen, sammanfattar Oscar Therén.

De sjutton företagen som är med är
Newbody
Bauhaus
Mäklarringen
Swedbank
Stadium
McDonalds
Ronald McDonald Barnfond
Serneke
Fodi
Telenor
EF
HappyBoss
Vällingby Centrum
Football Insole
Kandyz
Volkswagen
Mixboxen

Information för BP-lagen

I regel ska alla lag födda 2007 – 2010 spela dubbla matcher och lag födda 2006 – 2005 spela en match. Dock finns det undantag så kolla igenom schemat noggrant.

Gemensamma regler
Speltid: 1 x 25 minuter (5- och 7-manna)
2 x 20 minuter (9-manna)
Avspark: Lag som står uppsatta som hemmalag i spelordningen börjar med boll.
Boll: Hemmalaget ansvarar för matchboll.
Planhalva: Hemmalaget ställer upp på planhalvan närmast klubbhuset.

Lag födda 2010
Antal spelare: 5-mannafotboll
Bollstorlek: 3:ans boll

Lag födda 2007 – 2009
Antal spelare: 7-mannafotboll
Bollstorlek: 4:ans boll

Lag födda 2005 – 2006
Antal spelare: 9-mannafotboll
Bollstorlek: 4:ans boll

Spelprogrammen för dagen finns att se här (PDF)

Utöver BP-dagen och alla interna matcher mellan våra lag så spelar även BPs herrar mot Malmö FF i Allsvenskan. Spelare och ledare kommer till denna match få gratisbiljetter till långsidan (sittplats). För att ta del att detta erbjudande måste ni anmäla hela laget som en grupp. Ni får också bjuda in föräldrar/syskon/kompisar till ett kraftigt rabatterat pris.

BP vs MFF 2 sept. kl. 15.00
Sittplats långsida – gratis för spelare/ledare.
Sittplats långsida – 100 kr för föräldrar/syskon/kompisar

Först till kvar får sitta närmast mitten. Maila till oscar.theren@brommapojkarna.se tänk på att ni anmäler hela laget som en grupp. Skriv med kontaktperson, lagnamn, antal spelare/ledare och om ni även tar med extra personer så skriver ni med antal extrabiljetter.

Betalning för extrabiljetter görs bankgiro 742-0425. Märk betalning med lagnamn+mffmatch

Översiktskarta