Alexander Nilsson återvänder till BP!

Alexander Nilsson återvänder till BP!

Share

Alexander Nilsson återvänder till BP!

Alexander Nilsson, 29, som spelat i BP de två senaste säsongerna och som var en av de bästa målskyttarna för BP under säsongen 2019 har nu skrivit ett nytt avtal med BP över säson ...

Alexander Nilsson, 29, som spelat i BP de två senaste säsongerna och som var en av de bästa målskyttarna för BP under säsongen 2019 har nu skrivit ett nytt avtal med BP över säsongen 2020.

Foto: Erik Bjernulf

Alexander är ursprungligen från Vaxholm och har förutom BP även spelat för Sirius, IK Frej och Assyriska och har över 150 matcher som seniorspelare på högsta nivå i bagaget.

-Alexander är en spelare som redan känner oss som klubb och som vi självklart också känner väl och vi vet att vi får in rutin och en stark offensiv kraft i truppen i Alexander till kommande säsong, säger Manuel Lindberg Klubbdirektör i BP. Det känns jättebra att vi kunde komma överens om en fortsättning. Alexander är en viktig spelare och person för oss i BP både på och utanför planen, fortsätter Manuel.

-Skönt att allt är klart. Det här har varit min ambition sen förra säsongen tog slut och nu har vi äntligen hittat en lösning. Jag har en oerhörd revanschlusta från de två senaste åren och vill hjälpa BP tillbaka till elitfotbollen, säger Alexander Nilsson.