75-årsgolfen en succé med deltagare från hela BP

75-årsgolfen en succé med deltagare från hela BP

Share

75-årsgolfen en succé med deltagare från hela BP

Nästan 50 deltagare från BPs bredd av styrelseledamöter, medlemmar, kanslipersonal, ungdoms- och seniorspelare och samarbetspartners samlades under måndagen på Arlandastads Golfban ...

Nästan 50 deltagare från BPs bredd av styrelseledamöter, medlemmar, kanslipersonal, ungdoms- och seniorspelare och samarbetspartners samlades under måndagen på Arlandastads Golfbana. BPs tidigare marknadschef Christer Hellqvist stod för arrangemang tillsammans med den tidigare styrelseordföranden i BP Ove Jungbeck.
– Det blev en bra dag, solen sken och alla var på bra humör, säger Hellqvist till hemsidan.

Arrangemanget flöt på fint på ett soligt Arlandastads Golf. Många skratt, missade utslag men även utsökta puttar och fina chippar bidrog till en fin eftermiddag. Christer Hellqvist var mest nöjd över spridningen på deltagarna.
– Vi har kanslipersonal, samarbetspartners, herrlagsspelare och spelare från ungdomslag. Vi har verkligen en stor del av föreningens bredd samlad här idag.

18 hål spelades på klassiskt golfvis, men med spelformen Texas Scramble där de tävlande var anmälda i par och det sammanräknade resultatet var vad som avgjorde tävlingens utgång. Vinnaren blev David Wallin tillsammans med sin morfar Torsten Carlsson. Starkaste BP-kopplingen, utöver supporterskapet är att Davids pappa Dan är materialansvarig för BPs herrar. För Wallin den äldre gick det dock sämre.

Tre herrlagsspelare deltog under dagen, Anders Bååth knep en nionde plats tillsammans med vännen Per Lidh. Markus Gustafsson och Christopher Brandeborn spelade i par men slutade utanför topp-tio.

Jubileumsgolfen hade bjudit in alla medlemmar och arrangörerna hoppades på att det skulle komma in anmälningar från ungdomslagen. Det kom också, bland annat deltog Jonathan Bergstrand från P99 som fick med sig pappa Ulf till Arlandastads Golf. Deltagandet resulterade i en fin sjätte plats.
– Det var kul att delta, vi spelar sällan tillsammans men det här gav mersmak, sammanfattade pappa Ulf.

Gladast var självklart totalvinnarna David Wallin och Torsten Carlsson, men hela topp-tio sken av leenden och fick ta del av fina priser från BPs samarbetspartners.

Längsta Drive: Lotta Lundin
Närmast hål: Stefan Bolin

Stort tack till Nike, Volkswagen, Viking Line, Stadium och Arlandastads Golf för ett gott samarbete under dagen. Stort tack även till alla deltagare som bidrog till den fina stämningen.