BP-DAGEN 2019

Välkommen till BP-dagen 2019
BP Mästerskapen!

Äntligen dags för BP-dagen 2019! BP-dagen äger rum lördag 7 september på Grimsta IP och inleds 11:00 och pågår över matchen i Elitettan mellan BP och AIK, som har avspark 13:00 hemma på Grimsta. Kom till Grimsta med ditt lag och tävla!

Schema för dagen
11:00 Grindarna öppnas och BP Mästerskapen inleds
12:00 Föreläsning med Charlotte Ovefelt
12:45 Samling på läktarna för match
13:00 Avspark BP – AIK
13:45 Föreläsning med Charlotte Ovefelt
13:45 Godisregn från klubbhusets balkong
15:30 BP Mästerskapen avslutas
16:00 Avspark F17 BP – Djurgårdens IF

BP Mästerskapen

Samla ditt lag – nu kör vi!

BP Mästerskapen består av sju grenar där samarbete står i fokus. Ditt lag tävlar i grupp och samlar poäng i de sju grenarna. Det är kluriga och fysiska grenar, så kom ihåg att klä dig i rödsvarta träningskläder och träningsskor (inte fotbollsskor).

Utöver BP-mästerskapen så kommer det att finnas andra aktiviteter på plats som är öppna för alla, bland annat hinderbana från Event för alla, Frågesport från Newbody och massor av mer.

Tävla om fina priser!

1:a pris – Biljetter till Sverige – Spanien 15 oktober (skänkta av Bauhaus) inklusive middag på McDonalds. Dessutom ingår ett pass som leds av en akademitränare från BP.
2:a pris – En iPad från Office Management till laget med Supercoach installerat och förberett. Dessutom ingår ett pass som leds av en akademitränare från BP.
3:e pris – Matkassar från Fodi till hela laget och tivolichoklad från Cloetta. Dessutom ingår ett pass som leds av en akademitränare från BP.
4:e pris – 10000 kr i resor med Eckerölinjen och varsin väska från Serneke.

Nu slår vi publikrekord - igen!

I maj lyckades vi samla 2206 åskådare på Grimsta när BP vann mot Morön BK efter en spännande match. Nu är det dags igen! Vi går för att slå ett nytt publikrekord för BPs damer och för Elitettan – därför behövs just du på plats.

Det är fri entré, så ta med vännen, syrran, farfar och grannen. Vi ses på Grimsta!

Föreläsning om var BP står i jämställdhetsarbetet

Var står BPs jämställdhetsarbete idag? Arbetet satte igång i årskiftet 2016/17, var står BP idag och hur jobbar vi med frågor kring jämställdhet och inkludering?

Charlotte Ovefelt, jämställdhetsstrateg i BP, föreläser 12.00, samt i halvtidspausen på dammatchen. Välkommen till våning tre på nya läktaren.

Tänk på att ställa bilen hemma!

Det kommer att vara mycket folk på Grimsta. Vi uppmanar därför till att samåka och att använda kollektiva färdmedel i så stor utsträckning som möjligt.

Tunnelbanan stannar i Hässelby Gård och Johannelund. Därifrån är det cirka 900 meter att gå.

Parkering hänvisas främst till Coop Vinsta eller Hässelby Gårds centrum.