TJÄNA PÅ BP

Nu kan du komma i igång med din träning och samtidigt stödja ditt BP-lag

Rikskampen är en PT-online tjänst som fokuserar på din utveckling och dina mål. Genom att anmäla dig till Rikskampen får du tillgång till ett personligt träningsschema, och personlig kostplan med massor med recept från Fredrik Paulún. För att du ska lyckas med din träning coachar Rikskampen dig genom PT-online i appen. Registreringen är enkel och du är snabbt igång med din första insamling. 

Börja redan nu!
Tryck här för er BP kod

Ett nytt och roligare sätt att tjäna pengar till laget.

Sportpengen är digital, kontantlös och helt utan varuhantering med tillhörande logistik. Det blir helt enkelt mindre jobb, det blir roligare och mer lönsamt att få in pengar till laget. Sportpengen används av allt från högsta elit till ungdomslag. Registreringen är enkel och du är snabbt igång med din första insamling. 

Börja redan nu!

Registrera ert lag här
Läs mer här

Skapa större inkomster till laget genom BP’s nya samarbete med Tulpankungen

Tulpankungen erbjuder populära, lokalproducerade produkter, nu med extra hög förtjänst till samtliga BP´s lag. Genom det nystartade samarbetet får ert lag behålla ytterligare 5% av summan ni säljer för. Utöver det tillkommer även bonus och gratis biobiljetter.

Först ut är julblommor vilket säljs under oktober och levereras ut i slutet av november. Ekeröodlade amaryllisar, hyacinter samsas med vackra dörrkransar, saffran och handstöpta ljus i ett trevligt säljblad, se länk här!

Villkor: Er förtjänst är 35% från första sålda blomman (normalt 20-30%). Inga avgifter tillkommer. Ni tar även del av Tulpankungens normala bonussystem som ger er 1.000 kr bonus om ni säljer för 30.000 kr och varje spelare som säljer för 3.000 kr får en gratis biobiljett.

Er rabatt räknas av automatiskt och ni anmäler er enklast på denna länk!

Besök gärna tulpankungen.se, eller kontakta dem på info@tulpankungen.se alt 08-744 06 00 om du har frågor eller behöver hjälp att komma igång.

Kakservice – Snabbt, enkelt och roligt!

Kakservice populära och lättsålda kakor, knäckesticks och godis gör försäljningen enkel och rolig. Ni tjänar 25 kr per burk vilket gör att ni snabbt får ihop 1000-tals kronor till lagkassan. Ni kommer snabbt igång genom att beställa ett gratis infopaket. Klicka nedan.

Tjäna pengar till laget >

Bra att veta
• Inga utlägg eller ekonomisk risk
• Säljarna har tillgång till en personlig webshop
• Snabb leverans av produkterna, 2-5 arbetsdagar
• 60 kr/st för alla burkar
• Ni startar försäljningen när det passar er

Säljexempel – Så här mycket kan ni tjäna
Sälj 23 burkar x 25 pers = 575 burkar x 25 kr = Ni får 14.375 kr
Sälj 30 burkar x 25 pers = 750 burkar x 25 kr = Ni får 18.750 kr
Sälj 37 burkar x 25 pers = 925 burkar x 25 kr = Ni får 23.125 kr

SÄLJ DELIKATESSKUNGENS POPULÄRA OCH LÄTTSÅLDA DELIKATESSER

Tjäna pengar till laget genom att sälja populära och omtyckta delikatesser. DelikatessKungen har samarbetat med och hjälpt över 25.000 grupper runt om i hela Sverige sedan 1992.

En stor fördel med DelikatessKungen är att ni inte behöver sälja många produkter för att tjäna bra med pengar till gruppen. Ni tjänar mellan 47-67 kronor per produkt plus eventuell bonus. 

Vi erbjuder noggrant utvalda kvalitetsprodukter som är lättsålda och eftersträvade. För oss är det viktigt att ni och konsumenterna känner sig nöjda och därför har vi satsat på kvalitet.

Fördelar med DelikatessKungen:
• Ekonomiskt riskfritt – sälj först & betala sen
• Hög förtjänst – mellan 47-67 kr/st
• Omtyckta delikatesser – lätt att sälja
• App och webbshop att dela
• Smakprover, produktblad, beställningslistor och säljtips till alla deltagare
• Support genom hela försäljningen

Gimi är appen och kortet för familjer som vill ge sina barn Financial Superskills!

Med ert lags unika kampanjkod tjänar ni pengar samtidigt som ni ger barn och ungdomar kunskap om ekonomi. Win-win för alla! I Gimi-appen hanteras vecko- och månadspengen digitalt, sysslor belönas med extra fickpengar och du kan enkelt spara ihop till din stora dröm! Appen finns för alla telefoner och läsplattor och rekommenderas från 5 års ålder. Gimi-kortet, ett förbetalt Mastercard, är kopplat till appen så att både barn och föräldrar kan följa hur pengarna tjänas, sparas och spenderas. Gimi är helt enkelt en digital spargris som ger alla förberedelser som behövs i ett kontantfritt samhälle!

Ert lag får en unik kampanjkod som ni kan dela ut bland vänner, grannar eller använda själva. Koden ger tre gratismånader av Gimi Master vilket är uppgraderingen av appen inklusive Gimi-kortet. För varje person som laddar ned Gimi-appen och använder ert lagnamn går 100 kr direkt till lagkassan. Exempelvis får ni 2 000 kr om 20 personer i ert lag laddar ned Gimi-appen och beställer Gimi-kortet med er kampanjkod. Gimi är därför ett supersmart sätt att snabbt tjäna pengar till laget!

Sälj godis och få in pengar till lagkassan!

Sälj våra lyxiga godispåsar fyllda med 800 gram inslaget godis av kända sorter.  Vi erbjuder generös ersättning till föreningar, idrottsklubbar och skolklasser som vill vara återförsäljare till Kandy’z.

Ni beställer så många godispåsar ni tror ni behöver och säljer/levererar sedan direkt till grannar och bekanta, ni slipper alltså beställningsformulär och liknande då ni redan har påsarna med er vid försäljningstilfället.

Det blir inte enklare än så här!
Exempel: Ett fotbollslag med 25 st spelare säljer 10 godispåsar var. Det ger lagkassan ett tillskott på 7500 kronor! Inköpspriset är 90 kronor per godispåse och försäljningspriset är 120 kronor. Mellanskillnaden om 30 kronor per påse behåller laget.

Maila oss på order@kandyz.se eller ring 08-408 95 400 för mer info.

Sälj NEWBODY produkter och få in pengar till lagkassan!

Idrottslag har sedan 1987 sålt Newbodys populära produkter. Av alla som säljer tillsammans med oss är majoriteten just idrottslag. Våra populära och prisvärda produkter gör det möjligt att sälja år efter år och många av våra lag återkommer. 

En av anledningarna är att våra produkter efterfrågas av idrottslagens kunder vilket gör det enkelt att sälja och tjäna pengar till cuper, resor och träningsläger.

Hjälp till med rekrytering och tjäna pengar till lagkassan!

Med ett enda samtal till 10TON Rekrytering kan du som förälder inom BP dra in mellan 25 000 och 50 000 kronor till ditt barns lagkassa. I korthet går det ut på att du delar med dig av ditt nätverk och tipsar oss om nya affärsmöjligheter. Om ditt tips leder till en rekrytering eller nya uppdrag för oss, får ditt lag ersättning enligt en fastställd procentuell fördelning. Låter det krångligt? Inte alls. Det är enkelt och ditt lag tjänar snabba pengar som ni kan använda till utrustning, läger, cuper och annat roligt. Kontakta Hans Wahlgren, så berättar jag gärna mer. hans@tioton.com 070 550 65 84.

Vi rekryterar Rekryterar chefer, nyckelpositioner och specialister inom framförallt ledning, marknad, försäljning, produktion och affärsutveckling