Vi välkomnar Reliable som ny partner

Vi välkomnar Reliable som ny partner

Share

Vi välkomnar Reliable som ny partner

Reliable AB, marknadsledande mötesbokare, är det senaste tillskottet i vårt partnernätverk.– Viktor och gänget på Reliable har riktiga BP-hjärtan och driver ett bolag med stark ti ...

Reliable AB, marknadsledande mötesbokare, är det senaste tillskottet i vårt partnernätverk.
– Viktor och gänget på Reliable har riktiga BP-hjärtan och driver ett bolag med stark tillväxt som vi är väldigt stolta och glada över att få med oss på resan framåt, säger Jesper Hussfelt, partneransvarig i BP. Reliable passar bra in i vårt nätverk och bidrar till att höja stämningen och utbytet.

– Jag och min bror Philip, som jag äger bolaget med, har under hela vår uppväxt spelat i Brommapojkarna. Jag följde hemmalaget på Grimsta mer eller mindre varje hemmamatch under tonåren och minns så väl doften från den gamla gräsplanen som de kokta korvarna från kiosken i klubbhuset. Vi har själva blivit skolade inte bara inom fotboll, utan också som människor av BP och vet vilket jobb föreningen gör för unga i Västerort, berättar Viktor Lindsö, VD på Reliable.
– Nu när vi har ett bolag som börjat gå väldigt bra så kändes det som en självklarhet att ge tillbaka till föreningen som haft en stor del i att vi blivit de vi är idag. BP uppfostrar inte bara bra fotbollsspelare utan även bra människor.

– Jag blir nästan lite rörd när jag tänker på hur de vill ge tillbaka till BP när företaget går bra, säger Jesper Hussfelt

Reliable är marknadsledande inom att boka möten B2B åt andra bolag. Reliable hjälper företag att komma i kontakt med andra företag som har ett behov och intresse av deras tjänster. De gör detta genom en nischad rekrytering av elitidrottare och högskolestuderande med säljerfarenhet – Till sin hjälp har dessa personer marknadens spetsigaste AI-verktyg. Reliable drivs av och är grundat av bröderna Viktor och Philip Lindsö, uppvuxna i Vällingby som spelade fotboll i BP under hela sin uppväxt.