Torbjørn Heggems egen hälsning till BP efter flytten

Torbjørn Heggems egen hälsning till BP efter flytten

Share

Torbjørn Heggems egen hälsning till BP efter flytten

"Att gå från ett mittenlag i Obos-ligan till Championship på ett och ett halvt år var nästan för bra för att vara sant. Men tack vare Brommapojkarna blev det möjligt. Prestanda oc ...

”Att gå från ett mittenlag i Obos-ligan till Championship på ett och ett halvt år var nästan för bra för att vara sant. Men tack vare Brommapojkarna blev det möjligt. Prestanda och utveckling har varit i fokus från dag ett. Det bär frukt i form av resultat som få hade tilltro till och bra spelarförsäljning.

Jag har trivts väldigt bra både på och utanför planen. Det är en jordnära grupp spelare som vet hur viktig en bra gemenskap är. Jag är glad och tacksam över att alla spelare har investerat i denna gemenskap som jag fick vara en del av. Jag vill också tacka fansen. Även om ni inte är störst betyder ert stöd mer än ni tror. Hoppas att ni kan fortsätta växa tillsammans med klubben.

Peyman, Nils och Anders som alltid möter oss med ett leende på morgonen och ger 100% för att hjälpa oss att prestera på topp. Resten av tränarstaben och teamet runt som visar glädje när man träffar oss spelare. Sist men inte minst vill jag rikta ett extra tack till Olof och Andreas. De som inte tappade tron även med en lite trög start. Som spelade på mina styrkor och lyckades ta fram min potential. Jag har lärt mig mycket och vill tacka för den utveckling jag haft dessa två säsonger.

Klubben och människorna kommer att alltid att vara en viktig del av mig. Lycka till och kör hårt!”