Thomas ”Tompa” Johansson och Marie Linnros-Öijvall slutar i BP

Thomas ”Tompa” Johansson och Marie Linnros-Öijvall slutar i BP

Share

Thomas ”Tompa” Johansson och Marie Linnros-Öijvall slutar i BP

Damlagets mångåriga materialare Thomas "Tompa" Johansson och naprapat Marie Linnros-Öijvall slutar i BP. Klubben tackar "Thompa" och Marie för deras trogna tjänst. Thomas "Tomp ...

Damlagets mångåriga materialare Thomas ”Tompa” Johansson och naprapat Marie Linnros-Öijvall slutar i BP. Klubben tackar ”Thompa” och Marie för deras trogna tjänst.

Thomas ”Tompa” Johansson började i BP redan år 1981 som tränare för pojkar 81-2. Därefter var han lagledare i BP P81-1. Genom åren har ”Tompa” fortsatt sin trogna tjänst för klubben med några års paus här och där. Han har varit både materialare i herrlaget samt Herr-U. De senaste åren har ”Tompa” varit materialare för damlaget och Dam-U.

Marie Linnros-Öijvall började i BP med att hjälpa till med P90-1. År 2008 klev hon sedan in som naprapat i herrlaget, en roll som hon hade under flera år. De senaste säsongerna har hon varit naprapat för BP:s damlag.

Nu lämnar ”Tompa” och Marie föreningen. BP vill rikta ett enormt stort tack till både ”Tompa” och Marie för alla deras år i klubben.

Text & bild: Philip Kämpe