Publikvärdar under Sanktan-matcherna

Publikvärdar under Sanktan-matcherna

Share

Publikvärdar under Sanktan-matcherna

Text: Charlotte OvefeltBild: Fia Grönborg Vill vi ge en eloge till alla er som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende hygien och 50 personers-regeln. Nu måste ...

Text: Charlotte Ovefelt
Bild: Fia Grönborg

Vill vi ge en eloge till alla er som följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende hygien och 50 personers-regeln. Nu måste vi se till att detta efterlevs framöver och att vi fortsätter säkra 50 personers-regeln.

Som en extra insats uppmanar föreningen från och med nu alla lag att anlita publikvärdar vid samtliga hemma-matcher. Publikvärd är förslagsvis en vårdnadshavare eller annan vuxen runt laget. På Sportkontoret finns västar för publikvärdar vilka är en tydlig markering vid fotbollsplanen.

Vill ni hämta/få en väst levererad maila oscar.theren@brommapojkarna.se och stäm av tid för hämtning/leverans av väst. Självklart går det bra att anlita publikvärdar även innan ni hämtat en väst.

Påminner återigen om nedanstående riktlinjer:

  • Vi ber er alla att hjälpa till så att 50 personers-regeln efterlevs. Endast de personer som är nödvändiga för att matcher ska kunna genomföras; spelare, ledare och funktionärer får vara på plats. En person tillåts vara med för att sända matchen via sociala medier förslagsvis Min Fotboll.
  • Inga spelare får medverka i fotbollsverksamhet vid minsta symptom på sjukdom.
  • Undvik omklädningsrum, samlas i friska luften vid träningar och matcher.
  • Håll god handhygien, försök tillhanda ha handsprit vid varje samling och dela inte vattenflaskor
  • Undvik omklädningsrum, samlas i friska luften vid träningar och
  • Håll god handhygien, försök tillhanda ha handsprit vid varje samling och dela inte vattenflaskor

Lycka till i helgens matcher och tack för att ni alla hjälper till så vi får fortsätta lira Sanktan!

BP