Publikinformation Djurgårdens IF – BP 16 september 17.30

Publikinformation Djurgårdens IF – BP 16 september 17.30

Share

Publikinformation Djurgårdens IF – BP 16 september 17.30

Dags för match mot Djurgårdens IF på Tele2 Arena när BP kliver in i den sista tredjedelen av säsongen. Till matchen har BP och Djurgården kommit överens om att BP-spelare och BP-le ...

Dags för match mot Djurgårdens IF på Tele2 Arena när BP kliver in i den sista tredjedelen av säsongen. Till matchen har BP och Djurgården kommit överens om att BP-spelare och BP-ledare har fri entré till ståplats på bortasektionen. Vi hoppas att så många som möjligt stöder BP på plats och sjunger med i Bromma Supports sånger. Avspark 16 september 17.30 på Tele2 Arena.

Text: Peter Appelquist

BPs sektion
BPs supportrar hänvisas till sektionerna A134-135 på den norra kortsidan. Vid stort tryck utökas ståplatsen till närliggande sektioner.

BPs entré
All entré till ovan nämnda sektioner sker via Entré Y på den norra kortsidan, ingång från markplan, mitt emot Globe Hotels huvudingång.

Biljetter
Biljetter bokas via diffotboll.ebiljett.nu och kostar 130 kr. För studenter och pensionärer kostar ståplats 90 kr. Sittplatser kostar från 150 kr.

BP-spelare och BP-ledare
Tillsammans med Djurgårdens IF har BP nått en överenskommelse om fri entré för samtliga BP-spelare och BP-ledare. Biljetterna bokas via den här länken. Biljetterna i varje bokning står tillsammans på BPs ståplats på den norra kortsidan och gäller för spelare och ledare. Vill man köpa extra biljetter till föräldrar, släkt och vänner så kostar de 60 kr/st.

På varje bokning kan man boka upp till 20 fribiljetter till spelare och ledare och kan köpa upp till 20 extra biljetter till reducerat pris 60 kr/st.

Biljettutlämning
Sker på matchdagen i biljettkuren utanför Entré Y på gatuplan mitt emot Globe Hotel, 16.30-17.30. Kom i god tid så du inte missar avspark!

Sista bokningsdag
Fredag 14 september 23:59. Tar biljetterna i detta erbjudande slut så hänvisar vi till våra lagbiljetter via denna länk https://www.difbiljetter.se/lagbiljetter.

Har du frågor kontakta Djurgården på biljetter@dif.se.

Ta sig till Tele2 Arena
Tele2 Arena har direkt anslutning till både tunnelbana (Gröna linjen till Globen eller Gullmarsplan) samt Tvärbanan.

Parkering
Under arenan finns ett parkeringsgarage, för att vara säker på din plats där uppmanar vi dig att vara ute i god tid. Det finns även parkeringsmöjligheter i Globens shoppingcenter i nära anslutning till arenan.

Kontaktpersoner BP
Oscar Therén, Evenemangsansvarig
Peter Appelquist, SLO