P19: Övertygande seger avslutade tyngre vår

Share

P19: Övertygande seger avslutade tyngre vår

P19 har gått på sommarlov och efter 4-0 hemma mot Östers IF i sista omgången av vårhalvan är det lite starkare självförtroende i truppen efter en vår med flera tunga resultat, tro ...

P19 har gått på sommarlov och efter 4-0 hemma mot Östers IF i sista omgången av vårhalvan är det lite starkare självförtroende i truppen efter en vår med flera tunga resultat, trots spelmässigt bra insatser.

Fredagseftermiddagen bjöd inte på någon spänning, en vacker hörnvariant gav en tidig ledning och redan i halvtid var ställning 3-0 till BP, andra halvlek blev således en defilering mot de tre poängen som innebar ett litet lyft i tabellen. Efter fjorton spelade matcher hittar vi BP på tionde plats i tabellen med fyra segrar, fyra oavgjorda och sex förluster i resultatraden. Noterbart är att flertalet ledningar under vårens matcher har tappats till kryss eller förlust under slutminuterna.

Bland höjdpunkter finns såklart att laget tog sig till final i Ligacupen samt de fyra segrarna, särskilt kanske 5-1 hemma mot då serieledande Malmö FF.

P19 Allsvenskan har gått på sommaruppehållet och startar upp igen i slutet av juli. Nästa BP-match spelas mot IFK Stocksund 28 juli på bortaplan.