P19: Inför Djurgårdens IF – BP

P19: Inför Djurgårdens IF – BP

Share

P19: Inför Djurgårdens IF – BP

Stockholmsderby mellan Djurgårdens IF och BP väntar då lagen ställs mot varandra imorgon kl. 14.00 på Kaknäs. BP befinner sig på en andraplats och fyra poäng framför motståndarna. ...

Stockholmsderby mellan Djurgårdens IF och BP väntar då lagen ställs mot varandra imorgon kl. 14.00 på Kaknäs. BP befinner sig på en andraplats och fyra poäng framför motståndarna.

Läget i BP

Laget kommer in till stockholmsderbyt med en 5-1 seger mot BK Häcken i ryggen. Trots att BP ligger på en andraplats känner ledarstaben och spelare att de har mer att ge. BP har varit starka på bortaplan där de tagit sju av nio möjliga poäng. Det enda poängtappet på bortaplan hitintills kom i derbyt mot AIK efter 1-1 på Skytteholms IP. 

Om Djurgårdens IF

Djurgården ligger inför matchen mot BP på plats åtta i tabellen. Laget har inlett med tre segrar, ett kryss och tre förluster. Laget kommer med två raka segrar efter bortaseger mot Örebro SK med 2-1 och 3-0 hemma mot Kalmar FF. Hemma på Kaknäs har de förlorat en match än så länge och det mot IFK Norrköping med 3-0.

Ska BP haka på i den absoluta toppen behöver poängen fortsätta komma. Morgondagens match lär bli en tuff historia där BP behöver vara påkopplade redan från start. 
Avspark söndag kl. 14.00.