P19: Inför BP – Halmstads BK

P19: Inför BP – Halmstads BK

Share

P19: Inför BP – Halmstads BK

BP som ligger på andraplats i serien gästas imorgon av Halmstads BK som befinner sig på en fjärdeplats. Avspark 17.00 på Grimsta IP. Läget i BP Efter förlusten mot IFK Göteb ...

BP som ligger på andraplats i serien gästas imorgon av Halmstads BK som befinner sig på en fjärdeplats. Avspark 17.00 på Grimsta IP.

Läget i BP

Efter förlusten mot IFK Göteborg på Grimsta IP så var det lite proppen ur när Västerås SK besegrades utan större besvär. BP är med i den absoluta toppen och känslan är att laget är där för att stanna. Halmstads BK blir ingen enkel match då det blåsvarta laget även de startat på ett imponerande sätt. 

Stämningen i truppen fortsätter vara god och optimistisk, något som varit tydligt under träningsveckan. 

Om Halmstads BK

Förra året slutade Halmstads BK i mitten av serien. Fortsätter morgondagens motståndare på inslagen väg så kan årets säsong bli än roligare för dem. 

Premiären för Halmstads BK resulterade i en poäng borta mot Djurgårdens IF. Därefter kom lagets hittills enda förlust då Östers IF vann nere i Halmstad. Efter förlusten har två raka segrar kommit, en borta mot IFK Norrköping med 1-0 och den senaste matchen vann de med 6-3 hemma mot Örebro SK. Alltså har Halmstads BK fyra av sex möjliga poäng på bortaplan den här säsongen. 

Matchen sänds via BPTV – klicka här för att komma till sändningen.