P19: Inför BK Häcken – BP

P19: Inför BK Häcken – BP

Share

P19: Inför BK Häcken – BP

Efter storseger mot AIK väntar ett nytt svartgult lag i BK Häcken. BP ligger inför matchen en poäng före BK Häcken. Avspark kl 15.00 lördag 23 september.  Läget i BP BP ...

Efter storseger mot AIK väntar ett nytt svartgult lag i BK Häcken. BP ligger inför matchen en poäng före BK Häcken. Avspark kl 15.00 lördag 23 september. 

Läget i BP

BP fortsätter att blanda och ge. Senast mot AIK visade laget mycket av det de kan då de vann välförtjänt med 4-1. Nu gäller det för rödsvart att få kontinuitet i prestationerna för att avsluta säsongen på ett bra sätt och eventuellt närma sig topplagen. 

För att BP ska lämna Hisingen med poäng krävs ett slipat försvarsspel då BK Häcken är målgladast i serien. Förväntad matchbild är att lagen turas om att styra spelet med eget bollinnehav.

Om BK Häcken

Som tidigare nämnt är BK Häcken det lag som gjort flest antal mål i serien. Senast kommer de från 4-4 borta mot Örebro SK och dessförinnan 5-0 mot IFK Norrköping. Du får gå tillbaka elva matcher för att hitta senast BK Häcken gjorde färre än tre mål i en match. Laget har staplat poäng på hög och klättrat rejält i tabellen och ligger nu en poäng efter BP inför matchen. 

Avspark kl. 15.00 lördag 23 september på Gothia Park.